Report - aký bol 2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness Camp?

Report - aký bol 2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness Camp?

 Unikátny projekt BikiniFitness Camp sa "presúva" už koncom marca z východu Slovenska do Trnavy. Špeciálna cenová ponuka pre bikinifitnessky - absolventky predchádzajúcich kempov.
Informácie o kempe nájdete v samostatnom článku.

Záujemcovia o miesta na 2018 365GYM BikiniFitness Camp-e Trnava nech kontaktujú šéfredaktorku stránky BikiniFitness.SK SASKIU CAKOCI - saskia.cakoci@gmail.com, prípadne na jej FB osobnom profile

Možno ste to už čítali - projekt BikiniFitness Camp síce je primárne určený pre súťažiace akejkoľvek výkonnosti z nominácie bikinifitness, zároveň však účasť na ňom môže prinášať benefity aj pre ich trénerky/trénerov, dokonca aj rozhodcov, ktorí majú záujem dozvedieť sa unikátne informácie "z prvej ruky" od tých, ktorí majú u nás k tejto nominácii určite najbližšie. Vďaka spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. účastníci kempov majú vždy k dispozícii nielen unikátny (a "čerstvý") videomateriál (ten detailne popisuje rozhodujúce momenty na ceste od priemernej bikinifitnessky k bikinifitnesske svetovej úrovne), ale zároveň informácie využiteľné pri nácviku prezentácie, pózingu, samozrejme aj pri tréningu a ďalších bodoch prípravy.

Edukačný projekt BikiniFitness Camp je výnimočný. Dôvod? Jednoducho nikde inde sa tejto nominácii nevenujú v rozsahu a spôsobom, ktorý sa čo i len vzdialene približuje nášmu programu. Aj preto sú lektori/inštruktori žiadaní v Poľsku, Česku (aktuálne tam absolvovala seminár v Xfitness Praha Saskia CAKOCI - spolumajiteľka spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., ktorá projekt BikiniFitness Camp organizuje), v Anglicku a Írsku, aj preto sa FitnessŠkola s.r.o. bude viac orientovať na spoluprácu so zahraničím, s národnými zväzmi, ktoré využijú naše služby pre rozvoj nominácie bikinifitness a zvyšujúcu sa úroveň bikinifitnessiek.

6. pokračovanie projektu BikiniFitness sa pod názvom 2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness opäť uskutočnil v osvedčených priestoroch Hotela Patriot Vranov a možnosť absolvovať celý program kempu napokon získalo 16 dievčat zo Slovenska, ale aj z Čiech a Írska (pripomeniem, počet účastníčok na kempe obmedzujeme, aby predovšetkým výuka pózovania a prezentácie pod dohľadom PRO Bikinifitnessiek Saskia Cakoci - Nikol Raszyková bola čo naintenzívnejšia). Väčšina z dievčat má síce v pláne súťažiť v nominácii bikinifitness, ale tentokrát kemp absolvovali aj súťažiace z wellness fitness, vďaka Zuzane NIŠČÁKOVEJ sme mali možnosť program kempu po prvý krát konfrontovať s názormi a pohľadom skúseného rozhodcu/trénera zo Slovenska.

Napriek tomu, že program projektu kempov stále inovujeme, základná štruktúra sa nemení - začína sa úvodným stretnutím, na ktorom sa účastníčky projektu BikiniFitness Camp stretnú s lektormi, obdržia darčeky od partnerov (medzi nimi vždy figuruje Michaela SALLUT - tá dievčatám odovzdá župany s menom, ktoré môžu využívať pri súťažiach, prípadne poukážku, vďaka ktorej môžu zralizovať lasnejší nákup súťažných plaviek; hlavným partnerom bola aktuálne spoločnosť DG Nutrition, od ktorej dievčatá získali balíček hodnotných doplnkov výživy, do balíčka prispela aj sieť fitness centier 365GYM´s) a následne sú rozdelené podľa výkonnosti (tzn. schopnosti pózovať pre danú nomináciu) do skupín.
A potom už prichádza výuka v blokoch, počas ktorých sa v rýchlom slede striedajú teoretické prednášky (výber plaviek - Michaela SALLUT, líčenie - Radka SZOMBATHOVÁ, doping a rozhodovanie - hlavný lektor FitnessŠkola s.r.o. Milan ČÍŽEK, tréning - lektor FitnessŠkola s.r.o. Tomáš TÓTH) s praktickým nácvikom.

Záver kempu patrí bloku otázky/odpovede (tentokrát sa tejto úlohy zhostila aj IFBB PRO Bikinifitnesska Janka MAJERNÍKOVÁ, ktorá ako jediná Slovenska dokázala poraziť Nikolu Weiterovú), improvizovanej modelovej súťaži (vybraný zbor rozhodocov zložený z hostí kempu hodnotí pokrok v prezentácii resp. vyvarovanie sa chýb v pózingu, ktoré sú rozoberané počas kempu), oceneniu víťaziek (kde opäť prichádza k slovu Michaela SALLUT s poukážkami, ktoré súhrne vysoko prevyšujú cenu kempu) a aj tréningu - Saskia CAKOCI prezrádza niektoré zo svojich tajomstiev na dosiahnutie pevnosti a guľatosti zadku. Každá účastníčka získava certifikát o absolvovaní kempu a tričko, ktoré je vždy unikátne pre každé pokračovanie kempu a ... neunikne fotoaparátom a videokamerám členov EastLabs/BikiniFitness Teamu, ku ktorým patrí Soňa KOLCUNOVÁ, Stano HRICKO, Jakub CSONTOS a Ľubo PIDANÝ ml.


Výsledky modelovej súťaže na 2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness Camp

  • 1. miesto ... Katarína CIENKA
  • 2. miesto ... Kristína HARMAŇOŠOVÁ
  • 3. miesto ... Klára ŠTURMOVÁ
  • 4. miesto ... Petra PRIMUSOVÁ
  • 5. miesto ... Markéta BOHÁČOVÁ
  • 6. miesto ... Sofia KOŘÍNKOVÁ

Soňa KOLCUNOVÁ vs účastníčky 2018 DG Nutrition BikiniFitness Camp, PART 1





Soňa KOLCUNOVÁ vs účastníčky 2018 DG Nutrition BikiniFitness Camp, PART 2





Diskusia k článku:

AMIX diskusia