VIDEOKLIP - aký bol 2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness Camp?

VIDEOKLIP - aký bol 2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness Camp?

Možno ste to už čítali - projekt BikiniFitness Camp síce je primárne určený pre súťažiace akejkoľvek výkonnosti z nominácie bikinifitness, zároveň však účasť na ňom môže prinášať benefity aj pre ich trénerky/trénerov, dokonca aj rozhodcov, ktorí majú záujem dozvedieť sa unikátne informácie "z prvej ruky" od tých, ktorí majú u nás k tejto nominácii určite najbližšie. Vďaka spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. účastníci kempov majú vždy k dispozícii nielen unikátny (a "čerstvý") videomateriál (ten detailne popisuje rozhodujúce momenty na ceste od priemernej bikinifitnessky k bikinifitnesske svetovej úrovne), ale zároveň informácie využiteľné pri nácviku prezentácie, pózingu, samozrejme aj pri tréningu a ďalších bodoch prípravy.

Edukačný projekt BikiniFitness Camp je výnimočný. Dôvod? Jednoducho nikde inde sa tejto nominácii nevenujú v rozsahu a spôsobom, ktorý sa čo i len vzdialene približuje nášmu programu. Aj preto sú lektori/inštruktori žiadaní v Poľsku, Česku (aktuálne tam absolvovala seminár v Xfitness Praha Saskia CAKOCI - spolumajiteľka spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., ktorá projekt BikiniFitness Camp organizuje), v Anglicku a Írsku, aj preto sa FitnessŠkola s.r.o. bude viac orientovať na spoluprácu so zahraničím, s národnými zväzmi, ktoré využijú naše služby pre rozvoj nominácie bikinifitness a zvyšujúcu sa úroveň bikinifitnessiek.

6. pokračovanie projektu BikiniFitness sa pod názvom 2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness opäť uskutočnil v osvedčených priestoroch Hotela Patriot Vranov a možnosť absolvovať celý program kempu napokon získalo 16 dievčat zo Slovenska, ale aj z Čiech a Írska (pripomeniem, počet účastníčok na kempe obmedzujeme, aby predovšetkým výuka pózovania a prezentácie pod dohľadom PRO Bikinifitnessiek Saskia Cakoci - Nikol Raszyková bola čo naintenzívnejšia). Väčšina z dievčat má síce v pláne súťažiť v nominácii bikinifitness, ale tentokrát kemp absolvovali aj súťažiace z wellness fitness.

VIDEOKLIP - aký bol 2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness Camp?


Diskusia k článku:

AMIX diskusia