Fitness food menu partnerom projektu 365GYM BikiniFitness Camp Trnava

Fitness food menu partnerom projektu 365GYM BikiniFitness Camp Trnava

 Unikátny projekt BikiniFitness Camp sa "presúva" už koncom marca z východu Slovenska do Trnavy. Špeciálna cenová ponuka pre bikinifitnessky - absolventky predchádzajúcich kempov.
Informácie o kempe nájdete v samostatnom článku.

Záujemcovia o miesta na 2018 365GYM BikiniFitness Camp-e Trnava nech kontaktujú šéfredaktorku stránky BikiniFitness.SK SASKIU CAKOCI - saskia.cakoci@gmail.com, prípadne na jej FB osobnom profile

Možno ste to už čítali - projekt BikiniFitness Camp síce je primárne určený pre súťažiace akejkoľvek výkonnosti z nominácie bikinifitness, zároveň však účasť na ňom môže prinášať benefity aj pre ich trénerky/trénerov, dokonca aj rozhodcov, ktorí majú záujem dozvedieť sa unikátne informácie "z prvej ruky" od tých, ktorí majú u nás k tejto nominácii určite najbližšie. Vďaka spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. účastníci kempov majú vždy k dispozícii nielen unikátny (a "čerstvý") videomateriál (ten detailne popisuje rozhodujúce momenty na ceste od priemernej bikinifitnessky k bikinifitnesske svetovej úrovne), ale zároveň informácie využiteľné pri nácviku prezentácie, pózingu, samozrejme aj pri tréningu a ďalších bodoch prípravy.

Edukačný projekt BikiniFitness Camp je výnimočný. Dôvod? Jednoducho nikde inde sa tejto nominácii nevenujú v rozsahu a spôsobom, ktorý sa čo i len vzdialene približuje nášmu programu. Aj preto sú lektori/inštruktori žiadaní v Poľsku, Česku (aktuálne tam absolvovala seminár v Xfitness Praha Saskia CAKOCI - spolumajiteľka spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., ktorá projekt BikiniFitness Camp organizuje), v Anglicku a Írsku, aj preto sa FitnessŠkola s.r.o. bude viac orientovať na spoluprácu so zahraničím, s národnými zväzmi, ktoré využijú naše služby pre rozvoj nominácie bikinifitness a zvyšujúcu sa úroveň bikinifitnessiek.

23. až 25.marca 2018 nás čaká 7. pokračovanie projektu, ktorý tentokrát bude maž názov 365GYM BikiniFitness Camp Trnava - hosťoom kempu bude TOP bikinifitnesska z Ruska Elizaveta MUKMINOVA. Okrem stabilných partnerov tento projekt podporila aj spoločnosť Fitness food menu - tá zabezpečí pre účastníčky, lektorky/inštruktorky a aj hostí kompletné menu, použiteľné bez problémov aj v prírpave na súťaže v bikinifitness alebo wellnesee fitness.

Čo je Fitness food menu?

Fitness food menu je špeciálne nutrične vyvážené 5 chodové menu zabalené v špeciálnom potravinárskom obale, ktoré Vám budeme dodávať každý deň vo Vami určenom časovom rozmedzí priamo domov.

Našou filozofiou je pripraviť zákazníkom komplexný spôsob zdravého stravovania s profesionálnymi službami, kde nemusí byť hlavným cieľom redukovať váhu, ale hlavne naučiť nás všetkých zdravému spôsobu stravovania pomocou zdravých, telu prospešných a nechemicky ošetrených surovín.

Fitness food menu sa Vám dokáže prispôsobiť - súčasťou nášho programu je prispôsobenie výslednej kalorickej hodnoty pre každého z nás pomocou individuálneho Fitness food menu, ktoré prihliada na ciele a potreby každého zákazníka.

Fitness food menu nie je krabičková diéta s podpriemernou kalorickou hodnotou, kde stravovanie pod svoj bazálny metabolizmus hodnotíme, ako ľahký hazard so zdravím každého užívateľa.

Fitness food menu je zostavované nielen s ohľadom na výslednú kalorickú hodnotu, ale tiež hlavne s ohľadom na charakter použitých surovín. Počítame nielen s podielom bielkovín, sacharidov a tukov, ale tiež hlavne s podielom vitamínov, nasýtených a nenasýtených mastných kyselín atď... Dbáme predovšetkým na použitie zdravých surovín. Celozrnná múka namiesto klasickej bielej múky, ovocný cukor, javorový sirup, med namiesto jednoduchých cukrov, sójovej smotany, sojanézy namiesto tučných smotán a majonéz, olivového oleja namiesto živočíšnych olejov a podobne...

Fitness food menu si tiež môžete vyzdvihnúť i objednať priamo na miestach našich obchodných partneroch, alebo prostredníctvom objednávkového formulára.

Viac o Fitness Food Menu nájdete na webovej stránke.


Prečo vyskúšať Fitness Food Menu?

  • Pretože nie sme obyčajná krabičková diéta.
  • Pretože v našom jedálničku nájdete neobvyklé, zdravé a pritom chutné suroviny.
  • Pretože Vám FF menu dovezieme každý deň domov, či do práce – čerstvé !!
  • Pretože Vás naučíme jesť telu prospešné potraviny.
  • Pretože tým umocníte vlastný efekt Vášho úsilia vo Fitness.
  • Pretože vyzerať a cítiť sa skvelo je čím ďalej tým dôležitejšie.
  • Pretože naša cena je nižšia než Vami pripravovaná „domáca strava“ Pretože Vám chutne a zdravo dokážeme pripraviť jedlo na celý deň.
  • Pretože Vás nebudú denne zaťažovať nákupy tých správnych potravín. Pretože Váš čas môžete venovať svojej rodine a najbližším.
  • Pretože nebudete musieť vymýšľať nutrične vyváženú stravu, vďaka ktorej nebudete pociťovať neodolateľnú chuť na sladké, neodolateľnú chuť k jedlu, potrebu prejedať sa, nepretržitú únavu a depresiu.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia