Fitclan partnerom projektu 365Gym BikiniFitness Camp Trnava

Fitclan partnerom projektu 365Gym BikiniFitness Camp Trnava

 Unikátny projekt BikiniFitness Camp sa "presúva" už koncom marca z východu Slovenska do Trnavy. Špeciálna cenová ponuka pre bikinifitnessky - absolventky predchádzajúcich kempov.
Informácie o kempe nájdete v samostatnom článku.


Možno ste to už čítali - projekt BikiniFitness Camp síce je primárne určený pre súťažiace akejkoľvek výkonnosti z nominácie bikinifitness, zároveň však účasť na ňom môže prinášať benefity aj pre ich trénerky/trénerov, dokonca aj rozhodcov, ktorí majú záujem dozvedieť sa unikátne informácie "z prvej ruky" od tých, ktorí majú u nás k tejto nominácii určite najbližšie. Vďaka spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. účastníci kempov majú vždy k dispozícii nielen unikátny (a "čerstvý") videomateriál (ten detailne popisuje rozhodujúce momenty na ceste od priemernej bikinifitnessky k bikinifitnesske svetovej úrovne), ale zároveň informácie využiteľné pri nácviku prezentácie, pózingu, samozrejme aj pri tréningu a ďalších bodoch prípravy.

Edukačný projekt BikiniFitness Camp je výnimočný. Dôvod? Jednoducho nikde inde sa tejto nominácii nevenujú v rozsahu a spôsobom, ktorý sa čo i len vzdialene približuje nášmu programu. Aj preto sú lektori/inštruktori žiadaní v Poľsku, Česku (aktuálne tam absolvovala seminár v Xfitness Praha Saskia CAKOCI - spolumajiteľka spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., ktorá projekt BikiniFitness Camp organizuje), v Anglicku a Írsku, aj preto sa FitnessŠkola s.r.o. bude viac orientovať na spoluprácu so zahraničím, s národnými zväzmi, ktoré využijú naše služby pre rozvoj nominácie bikinifitness a zvyšujúcu sa úroveň bikinifitnessiek.

23. až 25.marca 2018 nás čaká 7. pokračovanie projektu, ktorý tentokrát bude maž názov 365GYM BikiniFitness Camp Trnava - hosťom kempu bude TOP bikinifitnesska z Ruska Elizaveta MUKMINOVA. Okrem stabilných partnerov tento projekt podporili aj majitelia stránky Fitclan, dokonca pre účastníčky BikiniFitness Camp-u pripravili seminár s týmto programom:

  • I. ... kalorický deficit = čo sú kalórie, ako vypočítať a pracovať s deficitom, nastavenie kalórií podľa cyklu atď.
  • II. ... kontrola makro a mikro nutrientov = čo sú to, ich kalorické vyjadrenie, ako riešiť zapisovanie kalórií, obsah kalorického rámca, zákl. odporúčanie k mikronutrientom.
  • III. ... Neat , silový tréning a kardio = z čoho sa skladá celkový denný energetický výdaj, silový tréning a kardio a ich význam pri redukcii tuku, LISS vs HIIT formy kardia, osobitný dôraz chcem dať na problematiku energy availability, teda kombinácií vysokého výdaju a nízkeho príjmu kalórií u žien.
  • IV. ... Rôzne stratégie vytvárania deficitu - IF, IIFYM, Flexible dieting vs rigid dieting, clean eating atd.

Záujemcovia o miesta na 2018 365GYM BikiniFitness Camp-e Trnava nech kontaktujú šéfredaktorku stránky BikiniFitness.SK SASKIU CAKOCI - saskia.cakoci@gmail.com, prípadne na jej FB osobnom profile

Diskusia k článku:

AMIX diskusia