Mimoriadne úspešný kurz trénerov od Milana Čížeka

Mimoriadne úspešný kurz trénerov od Milana Čížeka

V Trnave, v spolupráci s 365GYM Trnava, sa v termíne od 16. do 18. marca 2018 konal v tomto roku prvý trénerský kurz Bodybuilding a fitness inštruktor, ktorý pod hlavičkou spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. organizuje historicky najlepší bodybuilding a fitness tréner Slovenska Milan ČÍŽEK. Záujem absolvovať tento kurz  prejavilo 30 priaznivcov bodybuildingu a fitness, medzi ktorými dominovali predovšetkým silovo aktívne dievčatá a ženy. Absolventi kurzu získali informácie, ktoré im sprostredkoval nielen hlavný lektor Milan ČÍŽEK, ale aj odborníci podieľajúci sa na vývoji a testovaní doplnkov výživy, fyzioterapeuti, špecialisti na pohybovú prípravu športovcov, odborníci so skúsenosťami s aktívnym silovým aj rehabilitačným tréningom. Kto konkrétne? Želmíra KOMORECHOVÁ, Tomáš TÓTH, Marian PREZBRUCHÝ, Martin MINARECH, do diania na kurze sa aktívne zapájam aj ja. Súčasťou kurzu organizovaného pod hlavičkou spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. je vždy aj praktická výuka, ktorá sa tentokrát realizovala v mimoriadne dobre vybavenom fitnesscentre 365GYM Trnava - to je jasnou jednotkou medzi fitness centrami v regióne. 

"Trnava je ideánou lokalitou na organizovanie trénerských kurzov v lokalite západného Slovenska", prehlásil pre náš portál hlavný lektor spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. Milan ČÍŽEK. "Veľká spádová oblasť, nadpriemerný záujem obyvateľov o bodybuilding, fitness a hlavne zdravý životný štýl sú predpokladom pre to, aby absolventi našich trénerských kurzov na pozícii instruktor/tréner našli svoje uplatnenie v praxi. Pravdou je, že vzhľadom na skúsenosti lektorov, benefit z účasti na kurze budú mať aj tí, ktorých cieľom nie je využívať primárne svoje znalosti profesne, ale iba na zlepšenie svojej výkonnosti. Nielen ja, ale aj Igor KOPČEK máme reálne skúsenosti s prípravou TOP športovcov z nominácií bodybuilding, bodyfitness, bikinifitness a účastníci kurzov s nami môžu konzultovať prakticky čokoľvek. Veď kto by nevedel, kto stál v pozadí úspechov Jara Horvátha, Igora Kočiša, Rasťa Solára, Mariana Čambala, alebo dievčat ako Katarína Verbovská, Natália Lenártová, Adela Ondrejovičová, Ľubica Bérešová, alebo Saskia Cakoci - ako je známe, tá sa po úspešnej súťažnej kariére angažuje v projektoch BikiniFitness Camp. Samozrejme, účastníci našich kurzov môžu konzultovať so všetkými lektormi, ktorí sú zaangažovaní do úspešného priebehu trénerských kurzov. Teší ma, že o projekt kurzov (podporovaný aj portálom EastLabs) je nadpriemerný záujem - na tomto termíne sme sa o naše znalosti podelili s 30. účastníkmi, ktorí sú z rôznych kútov Slovenska. Samozrejme, som veľmi rád, že náš lektorský team bol rozšírený o vysokokvalifikovaných špecialistov v oblasti výživy, anatómie a kineziológie svalstva - sú to Ing. Želmíra KOMORECHOVÁ a Martin MINÁRECH. Práve s nimi sme sa dohodli na intenzívnejšej spolupráci, výsledkom ktorej budú aj edukačné projekty určené pre laickú, ale aj odbornú verejnosť. O nich budeme informovať v priebehu nasledujúcich týždňov."

Mimoriadne úspešný kurz trénerov od Milana Čížeka

Diskusia k článku:

AMIX diskusia
odpoveď
autor: admin | dátum: 20.03.2018 10:37:30
Na Slovensku je školiacich organizácií/združení viac ako dosť - niektoré s akreditáciou od ministerstva, iné bez. Každý si môže vybrať rovnako ako každý si môže robiť to, čo mu zákon (a možnosti) umožňujú. Neriešil by som to ...
Nikoho
autor: Oplan | dátum: 20.03.2018 08:45:10
Nikoho a všetkých, keďže najsamvyššie občianske združenie neškolí.
???
autor: admin | dátum: 19.03.2018 10:20:55
Nejako som nepochopil túto poznámku - koho sa týkala?
Školenia
autor: Oplan | dátum: 19.03.2018 10:01:19
Jeden školí, druhý neškolí. Divná situácia nám tu nastala.