Videoklip - aký bol marcový trénerský kurz v Trnave?

Videoklip - aký bol marcový trénerský kurz v Trnave?


V Trnave, v spolupráci s 365GYM Trnava, sa v termíne od 16. do 18. marca 2018 konal v tomto roku prvý trénerský kurz Bodybuilding a fitness inštruktor, ktorý pod hlavičkou spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. organizuje historicky najlepší bodybuilding a fitness tréner Slovenska Milan ČÍŽEK. Záujem absolvovať tento kurz  prejavilo 30 priaznivcov bodybuildingu a fitness, medzi ktorými dominovali predovšetkým silovo aktívne dievčatá a ženy. Absolventi kurzu získali informácie, ktoré im sprostredkoval nielen hlavný lektor Milan ČÍŽEK, ale aj odborníci podieľajúci sa na vývoji a testovaní doplnkov výživy, fyzioterapeuti, špecialisti na pohybovú prípravu športovcov, odborníci so skúsenosťami s aktívnym silovým aj rehabilitačným tréningom. Kto konkrétne?
Želmíra KOMORECHOVÁ, Tomáš TÓTH, Marian PREZBRUCHÝ, Martin MINARECH, do diania na kurze sa aktívne zapája aj Igor KOPČEK.
Súčasťou kurzu organizovaného pod hlavičkou spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. je vždy aj praktická výuka, ktorá sa tentokrát realizovala v mimoriadne dobre vybavenom fitnesscentre 365GYM Trnava - to je jasnou jednotkou medzi fitness centrami v regióne.

Videoklip - aký bol marcový trénerský kurz v Trnave?




Diskusia k článku:

AMIX diskusia