Saskia CAKOCI - súťaženie nahradila edukačnou činnosťou

Saskia CAKOCI - súťaženie nahradila edukačnou činnosťou

BikiniFitness Camp

Saskia CAKOCI sa stala členkou EastLabs Team-u koncom roku 2015, krátko po IFBB Majstrovstvách sveta, na ktorých (po jasnom 1. mieste v semifinále) vo finále skončila na nevďačnom 4. mieste. Niekoľko stretnutí s Igorom KOPČEK-om napokon vyústili do rozhodnutia - Saskia "bude naša"! Zapojila sa do činnosti nášho teamu na pozícii moderátorky/redaktorky, v exponovanom období na poste šéfredaktorky nahradila samotného Igora, popri tom tvrdo trénovala a do svojej prípravy zaradila všetky osvedčené postupy (a názory), ktoré členovia EastLabs Team-u propagujú nielen prostredníctvom web stránok EastLabs.SK a BikiniFitness.SK, ale aj samotná Saskia na svojom projekte BikiniFitness Camp.

Rok 2016 bol rokom úspechov Saskie CAKOCI - zvíťazila na IFBB Slovenskom šampionáte, krátko na to získala zlato na IFBB Majstrovstvách Európy (a 2. miesto v absolútnom poradí), absolútne víťazstvo na súťažiach 2016 Diamond Cup Žilina, 2016 Olympia Amateur Europe, k tomu pridala titul Majsterky sveta (a opäť 2. miesto v absolútnom poradí) s právom požiadať o štatút profesionálnej bikinifitnessky. A to, že aj v IFBB PRO divízii môže uspieť potvrdila už na svojej premiérovej profesionálne súťaži - tá sa nekonala v Európe, ale v septembri 2017 priamo v USA a Saskia na nej získala finálové 6. miesto plus pozornosť tých, ktorí sledujú nomináciu bikinifitness.

Seminar o vyzive
"Áno, je to pravda", potvrdila pre náš portál Saskia CAKOCI pravdivosť hore uvedených slov. "Sezóna 2016 bola pre mňa mimoriadne úspešná, všetko, čo sa týka prípravy, počnúc tréningovým režimom, stravovaním, vyladením formy, ďalej pózovania a prezentácie, výberu plaviek, topánok, doplnkov, líčenia atď. sme spoločne s Igorom KOPČEKOM podrobne zapisovali a následne analyzovali - cieľom bolo nazhromaždiť dostatočné množstvo informácií, ktoré by som mohla 100% využiť v mojom pripravovanom projekte BikiniFitness Camp. Prvý kemp sa uskutočnil v lete 2016 a aj vďaka nemu som dokázala v nasledujúcich pokračovaniach využiť potenciál mojich najlepších lektoriek a lektorov na maximum. K spokojnosti viac ako 110 bikinifitnessiek zo Slovenska a Čiech, takmer 100 bikinifitnessiek z Poľska prispeli predovšetkým Nikol RASZYKOVÁ (profesionálna bikinifitnesska, neporaziteľná šampiónka amatérskej scény), Michaela SALLUT (majiteľka spoločnosti, ktorá sa venuje výrobe plaviek pre fitness a kulturistiku), Milan ČÍŽEK, Tomáš TÓTH, aktuálne k nám pribudla Radka SZOMBATHOVÁ (po absolvovaní 6. pokračovania kempu sa stala absolútnou Majsterkou Európy v masters bikinifitness) a vysoko oceňujem príspevok našej novej odborníčky/rozhodkyne Zuzany NIŠČÁKOVEJ."
Velky predsutazny seminar Cinkaren Cambal
Okrem projektu BikiniFitness Camp sa Saskia CAKOCI angažuje aj v edukačných projektoch, ktoré zastrešuje spoločnosť FitnessŠkola s.r.o., organizačne sa podieľa aj na edukačných seminároch - tie sa uskutočnia pod taktovkou zahraničných aj domácich odborníkov už v auguste a v septembri.
Cinkaren Cambal

"Kto sleduje portál EastLabs.SK", pokračovala Saskia, "nepochybne zaregistroval, že od januára 2018 máme na Slovensku Činkáreň Čambal - Petržalka. Jej priestory sú ideálne na realizáciu čohokoľvek, čo súvisí s fitness, kulturistikou a silovými športmi a som rada, že vďaka dlhoročnej spolupráci medzi Mariánom ČAMBAL-om a Igorom KOPČEK-om, môžeme práve tu zriadiť naše "školiace stredisko". Aj vďaka tomu, že som súťaženie vymenila za poradenstvo a edukáciu, tešiť sa môžete na semináre a aj na prvý BikiniFitness Camp zrealizovaný v Bratislave", dodala Saskia CAKOCI.

Aké akcie sa najbližšie uskutočnia v Činkárni Čambal - Petržalka?

  • 18. august 2018 ... Veľký predsúťažný seminár v Činkárni Čambal - Petržalka; hlavný partner AMIX
  • 7. až 9. september 2018 ... Činkáreň Čambal BikiniFitness Camp; hlavný partner EXTRIFIT
  • 9. september 2018 ... Moderná výživa vo fitness a silových športoch - mýty vs fakty; hlavný partner AMIX

Diskusia k článku:

AMIX diskusia