FitnessHouse.SK partnerom seminárov v Činkárni Čambal Petržalka

FitnessHouse.SK partnerom seminárov v Činkárni Čambal Petržalka

Cinkaren Cambal Petrzalka

To, že augustom 2018 začína nová etapa spolupráce medzi Mariánom ČAMBALOM, Igorom KOPČEKOM a Saskiou CAKOCI (tzn. medzi Činkárňou Čambal Petržalka a projektmi FitnessŠkola/FitnessTreneri.SK) sme na našom portáli písali viackrát.

"Áno, je to tak - po rokoch spolupráce s Igorom, ktorý bol mojim trénerom a konzultantom na súťažnú prípravu od roku 2006 až po poslednú súťaž, ktorou bola 2016 Tampa PRO, sme sa už skôr dohodli na spolupráci aj v edukačnom smere.", povedal pre náš portál Marián. "V Činkárni Čambal Petržalka tak pre priaznivcov bodybuilding-u a fitness od augusta 2018 pripravujeme sériu vzdelávacích seminárov (so skúsenými a veci znalými lektormi z Čiech aj Slovenska), stretnutí s osobnosťami z našich športov a práve tu sa uskutoční aj 8. pokračovanie projektu Saskie CAKOCI BikiniFitness Camp. Všetky tieto akcie by nebolo možné zrealizovať bez pomoci partnerov - hlavným organizátorom je spoločnosť FitnesŠkola s.r.o., stránka FitnessTreneri.SK a BikiniFitness.SK"

FitnessHouse.SK partnerom organizátorov - tešte sa na darčeky!

Partnerom organizátorov projektov realizovaných v Činkárni Čambal Petržalka sa stala aj spoločnosť FitnessHouse.SK, ktorá sa zaoberá predajom výrobkov svetoznámych značiek GASP a BetterBodies.

"V Činkárni Čambal Petržalka máme vyhradený samostatný priestor, samostatnú predajňu FitnessHouse Store, kde si naši návštevníci môžu zakúpiť čokoľvek z ponuky značiek GASP a BetterBodies - tie na trh na Slovensku aj v Čechách vozí spoločnosť FitnessHouse.SK", pokračoval Marián ČAMBAL. "Pre účastníkov seminárov máme pripravenú zaujímavú ponuku - v deň konania semináru každý z nich získava zľavu 10% na nákup akéhokoľvek výrobku týchto značiek priamo v priestoroch FitnessHouse Store v Činkárni Čambal Petržalka."

Aké akcie sa uskutočnia v Činkárni Čambal Petržalka?


Seminar o vyzive
BikiniFitness Camp
Toro Gym

Diskusia k článku:

AMIX diskusia