Seminár Moderná výživa vo fitness a silových športoch - mýty vs fakty

Seminár Moderná výživa vo fitness a silových športoch - mýty vs fakty

Seminar o vyzive

Uhorková sezóna (akou sú aj letné mesiace) nám poslúžila na to, aby sme sa pripravili na realizáciu vzdelávacích projektov, ktoré chceme spoločne so Saskiou CAKOCI a ďalšími našimi partnermi ponúkať pod hlavičkou spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. Komu? Priaznivcom bodybuildingu/fitness. Na Slovensku, ale už aj v Čechách.

Už 18. augusta 2018 nás v Činkárni Čambal Petržalka čaká premiérový seminár venovaný predsúťažnej príprave, po ňom nasleduje v Košiciach koncom augusta žiadaný trénerský kurz Inštruktor Bodybuilding-u a Fitness (hlavným lektorom ktorého je Milan ČÍŽEK) a september bude doslova preplnený akciami, ktoré sme pre vás pripravili spoločne s našimi lektormi.

Cinkaren Cambal Petrzalka

"Je to tak, leto sme využili na to, aby sme prehodnotili naše priority, kontaktovali lektorov a externých spolupracovníkov a naplno začali realizovať to, o čom hovoríme už minimálne rok", povedala pre náš portál Saskia CAKOCI. "Spoločne so zvyškom EastLabs Team-u sme si naplánovali niekoľko edukačných projektov, z ktorých by som vás chcela upozorniť na dva:

  • Činkáreň Čambal BikiniFitness Camp Bratislava ... začína 7. a končí 9. septembra 2018, informáciu nájdete v samostatnom článku a ja iba dodám, že aktuálne sú voľné ešte 3 miesta
  • seminár Moderná výživa vo fitness a silových športoch - mýty vs fakty ... uskutoční sa opäť v Činkárni Čambal Petržalka, dňa 9. septembra 2018 od 13:00 a účastníčky BikiniFitness Camp-u na ňom budú mať rezervované miesto (kapacita je totiž obmedzená)

"Samozrejme, pre priaznivcov bodybuildingu/fitness pripravujeme aj ďalšie edukačné projekty, na ktorých budú participovať najlepší odborníci domácej aj zahraničnej scény na danú problematiku.", dodala šéfredaktorka web stránky BikiniFitness.SK, členka EastLabs Team-u a organizátorka projektov BikiniFitness Camp Saskia CAKOCI.
Saskia CAKOCI

Seminár Moderná výživa vo fitness a silových športoch - mýty vs fakty

  • dátum konania ... 9. september 2018, od 13:00
  • miesto konania ... Činkáreň Čambal - Petržalka, Bratislava (Znievska 1/a), možnosť parkovania pred činkárňou, prípadne na parkovisku vedľa BILLA centra
  • prednášajúci ... publicista a odobrník na danú tému Lukáš ROUBÍK
  • hlavný hosť ... Saskia CAKOCI
  • hostia ... Marián ČAMBAL, Igor KOPČEK
  • hlavný cieľ semináru ... prezentácia najnovších vedecky podložených informácií o športovej výžive optimalizovanej pre fitness, kulturistiku a silové športy; voľba najvhodnejšieho výživového postupu, optimálnej redukčnej diéty, o dávkovaní a načasovaní príjmu jednotlivých živín, o problematike lepku, konzumácii sacharidov, tukov a bielkovín, o vegetariánstve atď.; ako si optimálne nastaviť jedálniček, aké zvoliť suplementy vo fitness, kulturistike a silových športoch atď.
  • prihlášky ... účasť na seminári je vdaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrtion ZADARMO, účastníci sa však musia nahlásiť na igor.kopcek@yahoo.com; každý účastník obdrži potvrdzovací mail; účastníčky Činkáreň Čambal BikiniFitness Camp-u majú účasť na seminári istú

Saskia CAKOCI hlavný hosť na seminári v septembri; foto - Ivan PAVLISKO

Diskusia k článku:

AMIX diskusia