VIP spolupráca potvrdená - FitnessŠkola má v Činkárni Čambal školiace stredisko!

VIP spolupráca potvrdená - FitnessŠkola má v Činkárni Čambal školiace stredisko!

Bikini Camp Xfitness
Úspešný Fitness Weekend v Činkárni Čambal Petržalka definitívne presvedčil majiteľov tejto "Mekky bodybuildingu/fitness na Slovensku", aby svoje aktivity spojili so spoločnosťou FitnessŠkola s.r.o., portálom EastLabs.SK a ďalšími internetovými projektami tejto skupiny.

"Už nejakú dobu registrujem názor Igora KOPČEKA, že v súčasnom stave úpadku záujmu o súťažné formy bodybuilding a fitness na Slovensku môže pomôcť edukácia. Súhlasím. Informácie, vzdelávanie, poskytovanie informácií, realizácia kempov, seminárov a aj kurzov má pre každého fanúšika bodybuilidngu/fitness mimoriadny význam. Aj preto sme podporili aktivity spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., aj preto sme súhlasili, že Činkáreň Čambal Petržalka poskytne priestor na realizáciu edukačných projektov.
Záujem o historicky prvý Veľký predsúťažný seminár na Slovensku (podporila ho v pozícii hlavného partnera spoločnosť AMIX Nutrition), o seminár s TOP Bodybuilderom, akým je Andrey SKOROMNYY (podporila ho v pozícii hlavného partnera spoločnosť BioTechUSA), o projekt Činkáreň Čambal BikiniFitness Camp (podporila ho v pozícii hlavného partnera spoločnosť EXTRIFIT) a aj o seminár Moderná výživa vo fitness a v silových športoch (podporila ho v pozícii hlavného partnera spoločnosť AMIX Nutrition)nás mimoriadne potešil. Dokonca natoľko, že sme s FitnessŠkolou s.r.o. a internetovými projektami, ktoré sú prepojené s dvojicou Cakoci - Kopček a spol. podpísali dohodu o VIP spolupráci.", povedal pre náš portál Marián ČAMBAL, jeden zo spolumajiteľov Činkárne Čambal Petržalka. "V rámci nej sme pre projekty spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. vyhradili v našej činkárni priestory, ktoré budú slúžiť ako školiace centrum pre rôzne aktivity - tie bude táto spoločnosť organkzačne, propragačne aj lektorsky zastrešovať."

"Áno, je to tak", doplnila Čambala Saskia CAKOCI, ktorá sa zúčastnila podpisovania dohody, medzi hore spomínanými subjektami. "Počas leta sme začali inovovať koncept projektu Bikini Fitness Camp (nový koncept ponúknem bikinfitnesskám a ich trénerkám/trénerom, dokonca aj rozhodcom bez ohľadu na príslušnosť k organizácii vo februári a marci 2019, kedy sa uskutoční 10. a 11. pokračovanie projektu - 9. pokračovanie nás čaká už o dva týždne v Prahe), ďalej pracujeme na rozvoji trénerských kurzov pod taktovkou hlavného lektora Milana ČÍŽEKA, pracujeme na pláne edukačných seminárov.
Akcie budeme realizovať predovšetkým v Činkárni Čambal Petržalka, nezabudneme však aj na zvyšok Slovenska. FitnessŠkola s.r.o. má v pláne zastrešovať organizačne vzdelávacie aktivity nielen pre svet bodybuildingu a fitness, ale poskytneme organizačnú a propagačnú podporu každému, kto má záujem rozvíjať akékoľvek aktivity súvisiace so silovými športami. To je našim spoločným cieľom  spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., internetovým projektom FitnessTreneri.sk a BikiniFitness.sk, aj Činkárne Čambal Petržalka."

Termín projektov, na ktorých sa podieľa FitnessŠkola s.r.o.

  • 21. až 23. september 2018 ... Praha, XFITNESS Bikini Camp, 9. pokračovanie projektu BikiniFitness Camp
  • 24. november 2018 ... Košice, Funkčná sila s kettlebell - Rady Active Košice
  • 30. november až 2. december 2018 ... Bratislava, Trénerský kurz "Inštruktor Bodybuildingu a Fitness I."
  • polovica februára 2019 ... Bratislava, 10. pokračovanie projektu BikiniFitness Camp
  • druhá polovica marca 2019 ... Vranov/Bratislava, 11. pokračovanie projektu BikiniFitness Camp
  • apríl 2019 ... Bratislava, Trénerský kurz "Inštruktor Bodybuildingu a Fitness I."

Diskusia k článku:

AMIX diskusia