Michala ŠORMANOVÁ vs organizátori 2018 XFITNES BikiniCamp Praha

Michala ŠORMANOVÁ vs organizátori 2018 XFITNES BikiniCamp Praha


Projekt BikiniFitness Camp, ktorý organizuje s podporou partnerov a spoločnosti FitnessŠkola s.r.o IFBB Majsterka Európy, IFBB Majsterka sveta, absolútny víťazka súťaží Olympia Amateur a IFBB Diamond Cup v nominácii bikinifitness Saskia CAKOCI, je vo svete bikinifitness uznávanou a vyhľadávanou akciou.
Bikini Camp Xfitness

Deviate pokračovanie (po ôsmich, ktoré sa realizovali na Slovensku -3x lektori FitnessŠkola s.r.o. boli prednášať ako hostia na obdobných projektoch v Poľsku) sa uskutočnilo tento weekend v Prahe, vďaka organizačnému úsiliu Martina "Dvora" Dvorožňáka, podpore XFITNESS Praha, hlavného partnera EXTRIFIT Nutrition a ďalších partnerov. Lektorský team spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. zrealizoval v Prahe intenzívny kemp podľa nového organizačného modelu, ktorý sa bude využívať už aj na Slovensku - traja lektori (Saskia CAKOCI, Zuzana NIŠČÁKOVÁ a Igor KOPČEK) maximálne zintenzívnili výuku, v rámci ktorej sa mimoriadny dôraz kládol na zvládnutie chôdze a prezentácie, pózingu a s tým súvisiacim strečingom.
BikiniFitness Camp
Tak ako v je na BikiniFitness Campoch, aj tentokrát v programe nechýbali hostia - profeisonálna bikinifitnesska Sbína PLEVÁKOVÁ a odborník na výživu Pavel SAMEK. Ako zhodnotila dvojica Saskia CAKOCI a Martin DVORO priebeh BikiniFitness Camp-u v Prahe? Dozviete sa z interview, ktoré pre vás pripravila Michala ŠORMANOVÁ (tá sa tejto akcie zúčastnila ako frekventantka pred dvoma týždňami na 2018 Činkáreň Čambala BikiniFitness Camp-e Petržalka).

Michala ŠORMANOVÁ vs organizátori 2018 XFITNES BikiniCamp Praha




Diskusia k článku:

AMIX diskusia