V Činkárni Čambal Petržalka sa uskutočnil ďalší kurz trénerov

V Činkárni Čambal Petržalka sa uskutočnil ďalší kurz trénerov



22 účastníkov z celého Slovenska sa prihlásilo na kurz trénerov "Inštruktor Bodybuilding a Fitness" hlavného lektora Milana ČÍŽEKA, ktorý zorganizovala spoločnosť FitnessŠkola s.r.o. a Igor KOPČEK tento weekend v školiacom stredisku v Petržalke - tým je od leta 2018 Činkáreň Čambal Petržalka. Milan ČÍŽEK pre účastníkov pripravil program v súlade s hlavnou témou kurzu - bodybuilding a fitness

"Bodybuilding v ponímaní tých, ktorí pôsobia na trénerských kurzoch spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., nie je len kulturistika.", povedal pre náš portál hlavný lektor Milan ČÍŽEK. "Tak je to vnímané hlavne v anglicky hovoriacich krajinách. Pre nás má bodybuilding ďaleko širší význam. Súvis s bodybuildingom majú všetky súťažné nominácie, ktoré využívajú špecifický silový tréning, tréning so záťažami a odporom, v kombinácii so zásahmi do stravovacích postupov a pravidelným režimom k nárastu svalovej hmoty, k úprave vzhľadu tela a proporcií v súlade s pravidlami, podľa ktorých sú tieto nominácie hodnotené na súťažiach. Kulturistika, bodyfitness, classic physique a men´s physique, women´s physique aj biinifitness, súťažné fitness - to všetko patrí k nomináciám, ktoré zastrešuje pomenovanie bodybuilding. Ak chýbajú súťažné ambície - je to fitness.
Účastníci kurzov, ktoré realizujeme, získavajú nielen základné informácie, ale odovzdávame im aj niečo zo skúseností, ktoré sme nazbierali počas rokov prípravy športovcov nielen z bodybuilding nominácií. Z prípravy športovcov amatérskej, ale aj profesionálnej scény.
Tak, ako je to od začiatku zvykom, súčasťou každého kurzu je stretnutie s tými, ktorých sme priamo pripravovali buď ako tréneri, alebo podieľali sme sa na ich príprave v úlohe konzultantov. V Činkárni Čambal Petržalka, kde sa konal aktuálny kurz "Inštruktor Bodybuilding a Fitness 1. stupeň" a kde má spoločnosť FitnessŠkola s.r.o (vďaka ústretovosti majiteľov tejto "Mekky bodybuldingu a fitness na Slovensku") zriadené školiace stredisko, našimi hosťami boli Marian ČAMBAL, Michal KRIŽÁNEK a Alexander HLOBIK.
O zdarný priebeh kurzu sa postarali už tradične lektori - Želmíra KOMORECHOVÁ a Martin MINARECH zo spoločnosti KOMPAVA, Marián PREZBRUCHÝ, Tomáš TÓTH a Igor KOPČEK, niektoré z prednášok som realizoval sám. Verím, že pre účastníkov kurzu bola prínosom teoretická aj praktická časť kurzu a aj touto cestou im chcem poďakovať za dôveru a účasť. Moje poďakovanie adresujem samozrejme aj hosťom a v neposlednom rade lektorom. Vidíme sa na ďalších akciách, ktoré pre vás pripravuje spoločnosť FitnessŠkola s.r.o., Saskia CAKOCI a Igor KOPČEK." 

Edukačná činnosť spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., Saskie CAKOCI, Milana ČÍŽEKA a Igora KOPČEKA bude pokračovať s podporou majiteľov Činkárne Čambal Petržalka a ďalších partnerov aj v roku 2019. Aktuálne spoločne s Marianom ČAMBALOM finalizujú kalendár seminárov, kurzov a kempov, ktoré sa uskutočnia nielen v Činkárni Čambal, ale aj na východnom Slovensku.

Na aké edukačné akcie sa môžete tešiť, akých edukačných projektov sa budete môcť zúčastniť počas roku 2019 (o termínoch vás budeme priebežne informovať na stránkach portálu EastLabs.SK, alebo na partnerských projektoch FitnessTreneri.SK a BikiniFitness.SK)?

  • projekty BikiniFitness Camp 2019 ... projekt určený pre žačínajúce aj pokročilé bikinifitnessky, wellnessfitnessky, ich trénerky/trénerov a rozhodkyne/rozhodcov
  • trénerský kurz ... "Inštruktor Bodybuilding a Fitness 1. stupeň - úvod do problematiky"
  • trénerský kurz ... "Inštruktor Bodybuilding a Fitness 2. stupeň - pokročilé techniky na rozvoj svalovej hmoty"
  • kurz ... "Funkčná sila s Kettlebell!
  • seminár ... Elite PRO Slovakia atléti - stretnutie so šampiónmi!
  • seminár ... HYPERTROFIA - stratégie podporujúce rast svalovej hmoty pre fitness a silové športy
  • seminár ... SUPLEMENTÁCIA - cielené stratégie pre fitness a silové športy
  • seminár ... Veľký predsúťažný seminár 2019
  • seminár ... Moderná výživa pre fitness a silové športy

V Činkárni Čambal Petržalka sa uskutočnil ďalší kurz trénerov

Diskusia k článku:

AMIX diskusia
Konecne
autor: kolotocko | dátum: 05.12.2018 22:36:03
Konecne nieco zmysluplne sa robi aj ked nie v SAFKST ale aspon niekto.