Aké bolo 11. pokračovanie projektu BikiniFitness Camp?

Aké bolo 11. pokračovanie projektu BikiniFitness Camp?

UPOZORNENIE: 12. pokračovanie projektu Saskie CAKOCI BikiniFitness Camp sa uskutoční 6. až 8. marca 2020, v Hoteli Patriot Vranov nad Topľou.
INFORMÁCIE o projekte: saskiacakoci@gmail.com

BikiniFitness Camp

Uplynulý weekend sa v Činkárni Čambal Petržalka uskutočnilo v poradí 11. pokračovanie projektu Saskie CAKOCI BikiniFitness Camp. Hlavným partnerom projektu sa po druhý krát stala spoločnosť AMIX Nutrition, účastníčkam projektu ceny poskytla spoločnosť FitnessHouse Store (predajca odevov značky Better Bodies a GASP), ceny do žrebovania pridali spoločnosti Lux Body, PRO Tan Slovakia a Sallut Design, Natália MARGUŠOVÁ jednej z účastníčok poskytla možnosť ušitia ZADARMO súťažných plaviek.

Saskia CAKOCI o 2019 AMIX BikiniFitness Camp v Činkárni Čambal




"Na 11. pokračovanie projektu AMIX BikiniFitness Camp prišlo 17 dievčat zo Slovenska a Čiech, dve dievčatá sa navyše zúčastnili praktickej časti a teší ma, že opäť sme medzi účastníkmi mali aj jedného trénera. Prekvapením pre mňa bola opakovaná účasť dievčat, ktoré boli na niektorom z predchádzajúcich kempov.", doplnil Saskiu CAKOCI organizačný pracovník projektov FitnessŠkola s.r.o. Igor KOPČEK. "Dôvod prečo prichádzajú aj druhý resp. tretí krát? Program BikiniFitness Campu sa snažíme pravidelne obmieňať, prednášky dopĺňame o nový videomateriál a menia sa aj hostia.
Simona BABICOVA
"Na 11. pokračovaní sme mali v pozícii hosťa po TOP bikinifitnesskách z Ruska a Sabíne PLEVÁKOVEJ Simonu BABICOVÚ, bikinifitnessku nesporne unikátnu na našej bikinifitness scéne. Prečo? V jarnej súťažnej sezóne bojovala o repre tričko a keď neuspela, predĺžila si súťažnú sezónu o ďalších 6 týždňov, počas ktorých si financovala výjazdy na IFBB Diamond Cup v Budapešti a v Ostrave. A uspela! Na oboch súťažiach získala striebro, vďaka čomu sa stala najúspešnejšou bikinifitnesskou Slovenska v prvej časti roku 2019 a myslím si, že právom patrí aktuálne do širšieho repre výberu na IFBB Svetový fitness šampionát v Bratislave."
BikiniFitness Camp
"Akýkoľvek edukačný projekt, na ktorom sa podieľame, by nebol možný bez podpory partnerov, preto opakovane chcem poďakovať Josefovi BUKVICOVI (AMIX Nutrition), Marianovi ČAMBALOVI a Igorovi MORAVČÍKOVI (Činkáreň Čambal), Gabriele KOLCUNOVEJ (Lux Body), Michaele SALLUT (Sallut Design), manželom Pečeňovcom (PRO Tan Slovakia), Ľubošovi MATEJÍČKOVI (AllStars) a Natálii MARGUŠOVEJ (Bikini Angel).",
uzavrel Igor KOPČEK.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia