Skvelá ponuka od FitnessŠkola s.r.o. pre bikinifitnessky - wellnessfitnessky

Skvelá ponuka od FitnessŠkola s.r.o. pre bikinifitnessky - wellnessfitnessky

BikiniFitness Camp

2019 AMIX Patriot Fitness Weekend-om bol v rámci SAFKST zrealizovaný nápad Igora KOPČEKA, otvoriť pre začiatočníkov samostatné súťažné kategórie.

"Myšlienku umožniť v rámci SAFKST súťažiť začínajúcim atlétom resp. tým, ktorých výkonnosť nie je aktuálne ešte vysoká, som odpozeral z Poľska a Čiech", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "Súťaže označované ako "debjuty" totiž v Poľsku majú dlhoročnú tradíciu, v Čechách súťaže tzv. kondičných súťažiacich často slúžia ako odrazový mostík pre súťaženie v rámci IFBB International. Štatút ZAČIATOČNÍK, prijatý vedením SAFKST, oslovil hlavne bikinifitnessky, ktoré na súťaži 2019 AMIX Patriot Fitness Weekend využili príležitosť na súťaženie v prekvapujúco vysokom počte. Verím však, že postupom času početnejšie kategórie začiatočníkov budú aj v classic physique juniorov/mužov a men´s physique juniorov/mužov."

"Samozrejme, ako organizátorka projektov BikiniFitness Camp od roku 2016 až po súčasnosť sa stretávam hlavne s bikinifitnesskami/wellness fitnesskami - začiatočníčkami", doplnila Kopčeka Saskia CAKOCI. "Aj preto som kategórie junior Bikinifitness - začiatočník a senior Bikinifitness - začiatočník na 2019 AMIX Patriot Fitness Weekend-e sledovala mimoriadne pozorne. A na pódiu som videl veľa talentov!
Páči sa mi nápad umožniť juniorkám - začiatočníčkami predstaviť sa rozhodcom v úvode súťaže I-walkom, čím získali novú skúsenosť v prezentácii pred publikom. Myslím si, že SAFKST by súťaže určené pre začiatočníkov mohola organizovať podľa iného súťažného modelu, aký poznáme z klasických súťaží. Ak by sa to podarilo zrealizovať, začiatočníci by získavali viac sebaistoty.
S Igorom sme sa po AMIX Patriot Fitness Weekend-e stretli a výsledkom je dohoda, že poskytneme 25% zľavu z poplatku za účasť na 12. pokračovaní BikiniFitness Campu, ktorý sa uskutoční 6. až 8. marca 2020 vo Vranove nad Topľou. Zľava platí pre bikinifitnessky a wellnessfitnessky, ktoré súťažili na 2019 AMIX Patriot Fitness Weekend-e. Stačí, ak ma dievčatá budú kontaktovať prostredníctvom mailu saskia.cakoci@gmail.com. Dodám, že v roku 2020 máme pre začiatočníkov, ale aj účastníčky akéhokoľvek pokračovania projektu BikiniFitness Camp pripravené ďalšie ponuky.
Stále platí - ak trénerka/tréner príde na Camp s minimálne troma zverenkyňami, za účasť na výukovom programe nič neplatí."

2019 AMIX Patriot Fitness Weekend ... Junior Bikinifitness - začiatočník





2019 AMIX Patriot Fitness Weekend ... Senior Bikinifitness - začiatočník




Diskusia k článku:

AMIX diskusia