FitnessNalieváreň 2 - seminár s legendárnym Jarom HORVÁTHOM

FitnessNalieváreň 2 - seminár s legendárnym Jarom HORVÁTHOM

Čo je FitnessNalieváreň?

Fitness Akadémia Vranov, Fitness Škola s.r.o. a majitelia Činkárne Čambal Petržalka spojili svoje sily pri organizovaní BikiniFitness Campov a Kurzov trénerov hlavného lektora Dr. Milana ČÍŽEKA. V roku 2020 pre priaznivcov bodybuildingu a fitness organizujeme sériu akcií pod názvom FitnessNalieváreň - tieto akcie sa budú konať prevážne v Činkárni Čambal. Pre pravidelných účastníkov projektov organizovaných trojicou Fitness Akadémia Vranov, Fitness Škola s.r.o. a Činkáreň Čambal Petržalka poskytneme zľavy.

Kurz trenerov bodybuilding, kulturistika, fitness
"Institut Moderní Výživy a dvojica Lukáš ROUBÍK - Miloslav ŠINDELÁŘ oštartovala sériu edukačných projektov pre rok 2020, ktoré sa uskutočnia v Bratislave, v Mekke Bodybuildingu na Slovensku, v Činkárni Čambal", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "Február bude patriť kulturistike - presnejšie TOP svetovej kulturistike. Prečo. 23. februára 2020 od 15:00 v Činkárni Čambal sa uskutoční seminár s legendárnym Jaroslavom HORVÁTHOM, ktorý v po dvoch tituloch IFBB Svetového šampióna v kulturistike do 80kg a do 90kg, v 21. storočí vstúpil do IFBB PRO divízie a v rokoch 2010 a 2011 získal fantastické 6. a 4. miesto na prestížnom Olympia Weekend-e (v kategórii do 202lbs). Jaro ukončil svoju kariéru doslova a do písmena na vrchole, v nasledujúcich rokoch sa spolupodieľal na organizovaní Slovenského šampionátu mužov (2012) a pohárových súťaží v kulturistike/fitness na pozícii riaditeľa súťaže. Samozrejme, rovnakú pozíciu zastáva aj v tomto roku, kedy sa 5. apríla uskutoční vo Vranove nad Topľou 2020 AMIX Patriot Cup (bližšie informácie o súťaži sme vám priniesli v samostatnom článku). O čom bude februárový seminár s Horváthom? O jeho začiatkoch v športe, v kulturistike, prvých úspechoch, súťažení v profesionálnej divízii, zraneniach a aj návrate na súťažné pódium po náročných operáciách, kedy iba málokto veril, že sa mu podarí "naskočiť do rozbehnutého vlaku" profesionálnej kulturistiky. Samozrejme, priestor bude na otázky, fotografovanie, autogramy. Verte mi, stretnúť Jara HORVÁTHA je zážitok."
Poznámka: účastníci semináru nech sa prihlásia na recepcii v Činkáreň Čambal Petržalka, prípadne na mail adrese - igor.kopcek@yahoo.com
Seminár s Jarom Horváthom

Program

* športové začiatky
* prvé súťaže v kulturistike
* tréningová príprava
* tituly Svetového šampióna
* vstup do IFBB PRO divízie
* súťaženie v IFBB PRO divízii
* Olympia Weekend-y
* zranenia
* návrat na súťažné pódiá
* TOP výsledky - 2010/2011
* odchod zo sveta súťaží
* súťažná kulturistika a rodina
* súťažná kulturistika a zdravie
* čo po kariére kulturistu?
* Horváth organizátor súťaží!
* Horvát funkcionár v SAFKST?

+ fotografovanie s účastníkmi

Jaro Horváth ... 2011 Olympia Weekend




Diskusia k článku:

AMIX diskusia