2023 CZ Fitness Weekend - IFBB Gold Era Classic, vstupenky so 40% zľavou

2023 CZ Fitness Weekend - IFBB Gold Era Classic, vstupenky so 40% zľavou

Projekt Hall of Fame - Sieň slávy kulturistiky a fitness na Slovensku
vznikol aj vďaka podpore od spoločnosti
AMIX Nutrition
Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Aj v roku 2023 sa uskutoční Fitness Weekend! Myšlienka tohoto eventu spočíva v tom, dostať na jedno miesto čo najviac nadšencov športu rôzneho odvetvia. Či už ste fanúšik fitness a kulturistiky, silových či bojových športov alebo sa chcete osobne stretnúť zo svojimi idolmi, 2023 Fitness Weekend je pre vás ten správny event!
Fitness weekend
Ako sme už uviedli, v roku 2023 sa CZ Fitness Weekend uskutoční v Brne (4. júna 2023). SK Fitness Weekend vo Zvolene (17. až 18. júna 2023). Súčasťou oboch podujatí budú aj súťaže v kulturistike aj fitness.

Fitness Weekend 2023

2023 IFBB Gold Era Classic - CZ Fitness Weekend, Brno

Prvé podujatie zo série Fitness Weekend sa bude konať v Českej Republike v Brnenskom Zoner Bobyhall a to presne 4. júna 2023. V ranných hodinách tu bude prebiehať fitness challenge a popoludní sa môžete tešiť na hlavný program podujatia tzn. na súťaž federácie IFBB v kulturistike a fitness, pod názvom IFBB Gold Era Classic. Jedná sa o medzinárodnú súťaž, kde bude možné bojovať o hodnotné ceny aj o Elite PRO karty. Okrem iného sa môžete tešiť na seminár so známou bikinifitneskou Timeou Trajteľovou. Ako spestrenie programu tu prebehne aj módna prehliadka jej športovej značky TIMME. Ako už bolo spomenuté vyššie, stretnete tu VIP hostí (ich mená budeme priebežne dopĺňať), súčasťou bude Expo výstava a vo vedľajších priestoroch Zoner Bobyhall bude prebiehať skupinové cvičenie pre verejnosť.

Program, 4. jún 2023:

  • 08:00 ... otvorenie haly pre návštevníkov
  • do 12:00 ... súťaž v disciplíne IFBB Fitness Challenge
  • 12:00 až 13:00 ... seminár s bikinifitness star Timeou TRAJTEĽOVOU
  • od 13:00 ... súťaž IFBB Gold Era Classic

Vstupenky sú už v predaji!

Ak chcete ušetriť až 40%, máte možnosť. V predaji sú už dostupné vstupenky na túto výnimočnú fitness akciu.

2023 CZ Fitness WeekendVstupenky sú dostupné na stránkach TICKETPORTAL.CZ a ich aktuálna cena (po započítaní zľavy) sa pohybuje od 250Kč do 350Kč.

2023 CZ Fitness Weekend

Diskusia k článku:

AMIX diskusia