2023 IFBB Ajman Bodybuilding Competition s účasťou EastLabs Photo Team-u

2023 IFBB Ajman Bodybuilding Competition s účasťou EastLabs Photo Team-u

Projekt Hall of Fame - Sieň slávy kulturistiky a fitness na Slovensku
vznikol aj vďaka podpore od spoločnosti
AMIX Nutrition
Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Potvrdené, súťažná sezóna v roku 2023 začne pre EastLabs Photo team v exotických Spojených Arabských Emirátoch, kde sa 4. až 5. marca 2023 uskutoční 3. ročník medzinárodnej súťaže 2023 IFBB Ajman Bodybuilding Competition.

"Organizátori súťaže nás kontaktovali už v Španielsku, počas 2022 IFBB Majstrovstiev sveta v Santa Susanna", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "Ponúkli nám podmienky pre prácu v rozsahu, ktoré nám plne vyhovujú a v nasledujúcich týždňoch sa už iba riešili ich požiadavky. Vzhľadom na to, že rovnaký organizačný team, ktorý zastrešuje súťaž 2023 IFBB Ajman Bodybuilding Competition, realizuje súťaže aj v Jordánsku (IFBB Diamond Cup) a Saudskej Arábii (Mr. Universe Saudi Arabia), hovorili sme aj o možnosti pôsobenia EastLabs Photo Team-u v ďalších lokalitách blízkeho aj stredného východu. Spomeniem, že v minulosti EastLabs Photo Team bol partnerom IFBB Ázia, sídlo ktorého bolo v Bahrajne. Členovia nášho teamu preto pravidelne počas roka prichádzali na IFBB súťaže organizované v krajinách Perzského zálivu. Okrem Bahrajnu aj do Kuvajtu, Ománu a Kataru. Snáď opäť nadviažeme na minulú spoluprácu."

Ajman

2023 IFBB Ajman Bodybuilding Competition

  • miesto konania ... súťaž sa koná v meste Ajman, ktoré je hlavným mesto Ajman Emirátu
  • dátum konania ... súťaž je rozdelená do dvoch súťažných dní a to 4. a 5. marca 2023, registrácia na súťaž je dvojdňová a uskutoční sa 2. a 3. marca 2023
  • link na propozície súťaže 2023 IFBB Ajman Bodybuilding Competition

Kategórie
Ajman

Elite PRO karty

Ajman PRO Card

Diskusia k článku:

AMIX diskusia