VIDEOKLIP - Michal GIGANT Križánek trénuje plecia

VIDEOKLIP - Michal GIGANT Križánek trénuje plecia

Účasť EastLabsPhoto.com Team-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o súťažiacich z organizácie Elite PRO.

O necelé 2 týždne EastLabs Team v zložení Soňa KOLCUNOVÁ, Igor KOPČEK a ja odchádzame do Španielska, kde svojou činnosťou opäť podporíme organizačné úsilie Rafaela SANTONJU, ktoré je spojené sú súťažou 2021 Arnold Classic Europe. Na túto prestížnu súťaž sa pripravuje niekoľko amatérskych športovcov s koreňmi na Slovensku (stačí, ak spomeniem Hlavačkovú, Palovičovú, Paloviča, Sentineka a spol.), ale aj naši Elite PRO športovci, z ktorých Adela ONDREJOVIČOVÁ a Michal KRIŽÁNEK budú bojovať o kovy najcennejšie.

"Krížo je reálne v lepšej forme ako mal na súťaži 2021 Siberian Power Show Krasnojarsk, ktorá ho doslova vystrelila do skupiny elitných bodybuilderov sveta bez ohľadu na federáciu", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "Opäť nabral na hmote tam, kde sa patrilo, z videoklipov a fotografií, ktoré posúva na sociálne siete je jasné, že pridal na hĺbke, prepracovanosti, čo mu dodáva doslova moštruózne veľký vzhľad. Som rád, že federácia IFBB International si ho váži ako briliant tzn. najcennejší klenot, ktorému venuje aj prezident Rafael Santonja mimoriadnu pozornosť, vďaka čomu sa stabilizovala aj jeho situácia na najbližšie 2-3 roky. Samozrejme, šampiónovi, akým Krížo nepochybne je, sa na súťažnom pódiu nič nebude odpúšťať. Aj preto rozhodcovia očakávajú, že na 2021 Arnold Classic Europe príde Križánek vo forme, ktorá všetkých (vrátane členov EastLabs Teamu), posadí hlboko do stoličiek. Verím, že to tak bude a pri pohľade ne neho aj ja si budem hovoriť - tak toto, to je niečo neskutočné! Držím dvojici Križánek - Hlobik palce, nech sa zámer vydarí a vám odporúčam pozrieť si nasledujúci videoklip, ktorý sa už objavil aj na jeho Youtube kanáli. Aký je videoklip? Žiadne keci, iba tréning, tréning, tréning."

VIDEOKLIP - Michal GIGANT Križánek trénuje plecia




Diskusia k článku:

AMIX diskusia