Aj HLAVÁČKOVÁ a CSIK skončili s amatérskym súťažením

Aj HLAVÁČKOVÁ a CSIK skončili s amatérskym súťažením

Kulturistika a fitness na Slovensku kráča samostatnou cestou od roku 1993, ale Slovensko malo aj do roku 1993 hviezdy kulturistiky, ktoré si zaslúžia úctu a rešpekt nasledovníkov. Myšlienku "Slovenskej siene slávy kulturistiky/fitness" (Hall of Fame) môžeme zrealizovať vďaka podpore
od spoločnosti AMIX a ďalších našich partnerov - ďakujeme.
Hall of Fame priebežne bude dopĺňaná o mená tých, ktorí prispeli k rozvoju kulturistiky/fitness na Slovensku - ako súťažiaci, organizátori, funkcionári, aj novinári venujúci pozornosť našim športom.

Hall of Fame SVK


V tomto roku Elite PRO organizáciu opustili dve najväčšie hviezdy bodybuildingu a fitness na Slovensku, ktorými nesporne sú Adela ONDREJOVIČOVÁ a Michal KRIŽÁNEK. Obaja zhodne potvrdili, že pre súťaženie v alternatívnej federácii sa rozhodli kvôli novým výzvam, novým príležitostiam a to aj napriek tomu, že v Elite PRO organizácii dlhodobo stáli na absolútnom vrchole.
To, že ich výkonnosť bola a stále je mimoriadne vysoká potvrdzujú aj ich výsledky, vďaka ktorým už o pár dní odchádzajú do Las Vegas, kde si vybojovali účasť na Olympia Weekend-e (mimochodom, Slovensko bude mať opäť súťažiaceho v Open kategórii po 20. rokoch).  Okrem nich do USA odchádza aj stále ešte juniorská fitnesska Michaela PAVLEOVÁ (tá ukončila pôsobenie v SAFKST a rozhodla sa pre súťaženie v alternatívnej federácii po negatívnych skúsenostiach s aciciáciou, ktoré mala ako športovkyňa počas súťažnej sezóny 2021), ktorá bude patriť medzi najmladšie účastníčky Olympia Weekend-u.

Elite PRO organizácia je atraktívnou voľbou pre ďalších amatérskych súťažiacich zo Slovenska, ktorí v tomto roku, vďaka TOP výsledkom na medzinárodnej IFBB scéne, už aj získali právo požiadať o Elite PRO kartu. Aktuálna informácia hovorí, že okrem Michala MOKOŠA svoje právo využila aj TOP amatérska bodyfitnesska Agáta HLAVAČKOVÁ a Muscular Men´s Physique súťažiaci Adam CSIK.

Elite PRO Agáta HLAVAČKOVÁ
Elite PRO Adam CSIK

HLAVAČKOVÁ aj CSIK  sa tak pridali k TOP skupine bodybuilderov a fitnessiek zo Slovenska, ktorí stále vlastnia (resp. vlastnili Elite PRO kartu). O kom hovorím? Napríklad:

  • Erik MALATÍN, bodybuilding
  • Dominik ANTOŠ, men´s physique
  • Michal MOKOŠ, master bodybuilding
  • Alžbeta PEŤKOVÁ, master bodyfitness
  • Radka SZOMBÁTHOVÁ, master bikini
  • Roland BROSMAN, master bodybuilding
  • Adela ONDREJOVIČOVÁ ... prestúpila do alternatívnej organizácie v roku 2022
  • Michal KRIŽÁNEK ... prestúpil do alternatívnej organizácie v roku 2022
  • Lucia KOŠECKÁ ... prestúpila do alternatívnej organizácie v roku 2022
  • Informáciu o tom, ako sa stať Elite PRO súťažiacim vďaka dosiahnutým výsledkom, nájdete v samostatnom článku.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia