Slovensko má ďalšieho Elite PRO súťažiaceho

Slovensko má ďalšieho Elite PRO súťažiaceho

Kulturistika a fitness na Slovensku kráča samostatnou cestou od roku 1993, ale Slovensko malo aj do roku 1993 hviezdy kulturistiky, ktoré si zaslúžia úctu a rešpekt nasledovníkov. Myšlienku "Slovenskej siene slávy kulturistiky/fitness" (Hall of Fame) môžeme zrealizovať vďaka podpore
od spoločnosti AMIX a ďalších našich partnerov - ďakujeme.
Hall of Fame priebežne bude dopĺňaná o mená tých, ktorí prispeli k rozvoju kulturistiky/fitness na Slovensku - ako súťažiaci, organizátori, funkcionári, aj novinári venujúci pozornosť našim športom.

Hall of Fame SVK


Po udalostiach v SAFKST viacerí súťažiaci zo Slovenska zvolili ukončenie pôsobenia v SAFKST a možnosť k súťaženiu hľadali v iných národných federácicáh. Niektorí športovci zo Slovenska rovnakou cestou kráčajú aj preto, že pôsobia v zahraničí zo štúdijných, alebo pracovných dôvodov a plniť podmienky, ktoré musia dodržiavať SAFKST športovci, ak chcú súťažiť na IFBB medzinárodnej scéne, je pre nich mimoriadne komplikované.

K tým, ktorí opustili rady SAFKST športovcov patrí aj men´s physique Jaroslav GIRGOŠKO, ktorý v TOP forme súťažil na súťaži 2021 IFBB Diamond Cup Praha. V Prahe GIRGOŠKO nielenže zvíťazil v kategórii men´s physique do 182cm, ale zvíťazil aj v absolútnom poradí - za tento výsledok získal aj Elite PRO kartu.

Jaroslav Girgoško

Aktuálna informácia hovorí, že GIRGOŠKO, rovnako ako HLAVAČKOVÁ s CSIKOM a MOKOŠ, aktuálne požiadal a následne aj získal Elite PRO kartu tzn. v budúcom roku môže súťažiť v Elite PRO organizácii. Gratulujeme!

Jaroslav GIRGOŠKO

Diskusia k článku:

AMIX diskusia