Zaujalo na Facebook-u - ONDREJOVIČOVÁ a PEŤKOVÁ o 2018 Nordic Elite PRO

Zaujalo na Facebook-u - ONDREJOVIČOVÁ a PEŤKOVÁ o 2018 Nordic Elite PRO

Účasť EastLabsPhoto.com Team-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia
Elite PRO Slovakia.


Adela ONDREJOVIČOVÁ: Nordic PRO Načo zbytočne vypisovačky, aké som to mala náročné a bla bla. A kto nemá ? Hlavné je, že som to zvládla. Šiesta výhra po sebe tento rok. Neverím! Veľmi pekne by som sa chcela poďakovať Miske Sallut za plavočky, ktoré budú so mnou cestovať aj ďalej na Elite PRO Majstrovstvá sveta. Warrior Labs doplnkom výživy a Protan Slovakia za súťažnú farbu. Samozrejme veľká vďaka patrí združeniu Elite PRO Slovakia a jeho zakladateľovi Milanovi ČÍŽEKOVI. A mojej Stanke VOLEKOVEJ, z ktorej som si spravila včera poskoka a zvládla tento výlet so mnou - takisto jej gratulujem ku krásnemu 4. miestu. Ďakujem za podporu, za správy, za komenty - moc si to vážim. Naozaj ste zlatí. Takže idem sa ešte rýchlo najesť a o mesiac Majstrovstvá sveta Elite PRO v Pekingu. Na Olympii to už poznám - je čas na Čínu.

Alzbeta PETKOVA

Alžbeta PEŤKOVÁ: Ahojte priatelia, cez víkend som absolvovala svoj debut v Elite pro na súťaži vo fínskom Lahti, kde sa mi podarilo prebojovať do finále a skončila som na krásnom 4.mieste. Napriek tomu, že forma nebola 100%-ná, nakoľko sme ju časovali pôvodne na amatérske Majstrovstvá sveta, ktoré sa konajú o 3 týždne, tak s výsledkom som maximálne spokojná. Najväčšia vďaka patrí Tomáš ÜRGE, s ktorým som celú prípravu konzultovala, Slovenská asociácia fitnes, kulturistiky a silového trojboja za podporu aj po prestupe do Elite PRO, Ľuboš Matejíčka za doplnky ALL STARS Slovakia počas celej prípravy, štátnej reprezentačnej trénerke Lucke KOČECKEJ, ktorá so mnou absolvovala výjazd na túto súťaž, Miške Sallut Sallut Design - fitness competition suits za tie najkrajšie bikiny. Príprava pokračuje ďalej, aby som sa na jar postavila na pódium v tej najlepšej forme.
Nordic Elite PRO
2018 Nordic Eite PRO ... link na fotogalérie

Diskusia k článku:

AMIX diskusia