Lucia KOŠECKÁ - podcast na tému materstvo a trénovanie PART 2

Lucia KOŠECKÁ - podcast na tému materstvo a trénovanie PART 2

Lucia KOŠECKÁ je ženou, ktorá v krátkom čase presedlala z bikinifitness do bodyfitness, kde dosiahla skvelé úspechy. Stala sa majsterkou sveta a vyskúšala si súťaženie medzi IFBB PRO pretekárkami. Po pauze sa Lucia znova chystá na súťažné pódiá v kategórii bikinifitness. Práve o tom bola PRVÁ ČASŤ nášho podcastu.

V druhej časti sme sa s Luciou porozprávali o jej osobnom živote a úlohe mamy, trénerky a rozhodkyne. Narodenie dieťaťa určite ovplyvní život každej ženy. Ako však ovplyvnilo život vyťaženej trénerky a aktívnej ženy s ambíciou znova sa postaviť na súťažné pódium? Aj o tom sme sa s Luciou rozprávali.

Nehovoriac o tom, že dnes už má vlastnú skúsenosť s tým, ako sa dá dodržiavať správna strava a tréningový cyklus aj popri starostlivosti o dieťa, Lucia je naozaj skvelou time-managerkou a všetko u nej má svoj poriadok. Okrem malej dcérky je však v jej živote aj množstvo ďalších dievčat, o ktoré sa statá – sú to jej zverenkyne, ktoré pripravuje do rôznych kategórií a s ktorými spolupracuje tak, aby dievčatá ostávali zdravé.

Aká je teda Lucia Košecká trénerka a ako vyzerá príprava pod jej krídlami? To všetko sa dozviete v podcaste. Okrem toho sme sa porozprávali aj o tom, ako je to vlastne so zväčšovaním pŕs v nominácii bikinifitness (aj vy si stále myslíte, že je to nevyhnutnosť?). Alebo o tom, prečo sú pretekárky z Ruska takými obávanými súperkami. Navyše sa z podcastu dozviete aj to, aké chyby robia bikinifitnessky podľa Lucie najčastejšie, alebo to, či plánuje pokračovať v úlohe rozhodyne aj keď znova vstúpi do súťažného kolotoča. Epizódu si môžete vypočuť na YouTube, SoundCloude a Spotify a budeme veľmi radi, ak nám dáte vedieť, či sa vám epizóda páčila, podcast budete zdieľať a zanecháte like či komentár. Príjemné počúvanie!

Lucia KOŠECKÁ - podcast na tému materstvo a trénovanie PART 2




Diskusia k článku:

AMIX diskusia