Juliana MAKŠIOVÁ - Bodyfitness Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte

Juliana MAKŠIOVÁ - Bodyfitness Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

V nedeľu, 5. mája 2019, neskoro v noci sa v Santa Susanna (Španielsko) štvrtým súťažným dňom uzavrel program 2019 IFBB /EBFF Majstrovstiev Európy v kulturistike a fitness, na ktorých najpočetnejšou nomináciou už tradične bol bikinifitness.  Rozhodcom aj divákom sa na súťažnom pódiu predviedol v tomto roku mimoriadne vysoký počet súťažiacich, ktorých sme mali možnosť spoločne s Igorom KOPČEKOM a Ondrom ČEČETKOM sledovať z tesnej blízkosti - aj v tomto roku sme v Santa Susanna pôsobili ako členovia EastLabs Photo Team-u.

Kto Igora, ktorý bodybuiding nominácie sleduje od roku 1978 na šampionáte zaujal? Koho by chcel dať aj vám do pozornosti? Kto si podľa jeho názoru zaslúži označenie "Superstar" 2019 IFBB Európskeho šampionátu?
Juliana MAKSIOVA
"Makšiovú som už v každodennom výsledkovom servise počas 2019 Európskeho šampionátu v Santa Susanna označil za veľké prekvapenie vo výbere Slovenska", začal svoje hodnotenie úspešnej bodyfitnessky Igor KOPČEK. "Dôvodom nie je iba skutočnosť, že som počas prezentácie zaregistroval jej zranenie (ofačovaná noha dávala tušiť, že Julianu čakajú problémy pri chôdzi počas súťažného vystúpenia). Hlavný dôvod? V podstate bez veľkých rečí, bez sebastrednej prezentácie na sociálnych sieťach dokázala ako jedna z mála z našich dievčat zaťať zuby, tvrdo trénovať - a po roku 2018 opäť uspieť! A v akej konkurencii!"

"Navyše, po minuloročnom bronze teraz  dokázala tvrdo bojovať o zlato, seniorské zlato v nominácii bodyfitness, kde (na rozdiel od bikinifitness) si nedokážate rozhodcov nakloniť na svoju stranu úsmevom, pohybovými kreáciami, líčením", pokračoval Kopček. "A dodám, vo výrazne početnejšej konkurencii ako pred rokom - aj za to si Makšiová "vyslúžila" moju nomináciu do skupiny superhviezd na 2019 Európskom šampionáte v Španielsku. Samozrejme, 2. miesto (oproti 3. miestu spred roka na rovnakej súťaži) je pokrokom, čo ale musí zvládnuť, ak chce víťaziť? Odporúčam popracovať ešte na forme (dolná časť tela), sústrediť sa na proporčnosť (čo to nalepiť ešte na hornú časť) a hlavne je potrebné ukázať na pódiu viac sebavedomia.
Rozhodcom pri pohľade na súťažné pódium na 2019 IFBB Svetovom šampionáte vo fitness (budú v Bratislave, nepochybujem, že Makšiová bude členkou tohto výberu), alebo na 2020 IFBB/EBFF Európskom šampionáte musí byť okamžite jasné - TO JE MAKŠIOVÁ, bodyfitnesska zo Slovenska, ktorá dnes prišla (obrazne povedané) ZRAZIŤ NA KOLENÁ ktorúkoľvek zo súperiek. Držím palce, nech sa to vydarí, budem veľmi spokojný, ak to zažijem na vlastné oči ... a je mi naozaj jedno, kto ťa bude/nebude pripravovať, s kým si/nie si kamarátka. Mimochodom - dodatočne gratulujem k tomu striebru z Európy!"

Juliana MAKŠIOVÁ - Bodyfitness Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte




Discussion at the article:

AMIX diskusia