Michaela VAGAŠI KANUŠČÁKOVÁ - podcast Beyond BikiniFitness

Michaela VAGAŠI KANUŠČÁKOVÁ - podcast Beyond BikiniFitness

Soňa KOLCUNOVÁ: Ak by sa ma niekto pýtal, kto je najväčšou stálicou na fitness scéne na Slovensku, nemusela by som dlho rozmýšľať. Mišku Vagaši Kanučšákovú registrujem od úplného začiatku a patrila tiež medzi prvé dievčatá, s ktorými som pre EastLabs.Sk robila rozhovor.

Miška sa postupom času vypracovala na rešpektovanú pretekárku a vyhľadávanú trénerku. Som veľmi rada, že som tento jej progress mohla sledovať a vedela som, že Miška robí veci naozaj na sto percent, s veľkou vášňou a radosťou. Práve preto pri tvorení zoznamu dievčat, s ktorými musíme určite nahrať podcast pre partnerský projekt Bikinifitness.SK, nechýbala ani Miška.

Nahrávania tejto epizódy podcastu sa ujala Barbora LABUDOVÁ a už teraz vám môžem povedať, že podcast sa skvele počúva. Barboru zaujímali veci, ktoré chceme všetky vedieť. Rozprávali sa preto o Miškiných začiatkoch vo svete fitness, o súťažiach, ktoré jej utkveli v pamäti a aj o tom, že existuje sezóna, ktorú by pravdepodobne neabsolvovala, ak by mala možnosť zmeniť svoje rozhodnutie. Prístup k fitness má spolu s Julkou Melišovou tak trochu iný a aj o tom sa v podcaste rozprávali. Ako vyzerajú ich semináre a prečo Miška neche nikdy stagnovať?

Okrem toho sa Barbora so slovenskou bikinifitnesskou pustila aj do debaty o novinke, ktorú sme sa nedávno dozvedeli. Miška Kanuščáková bude mamou a preto boli na programe aj otázky o tehotenstve, zmenách a plánoch. Jedna z najočakávanejších epizód je teda tu. Vypočuť si ju môžete na SoundCloude, Spotify a YouTube. Ak sa vám bude páčiť, nezabudnite dať like, odber a epizódu zdieľajte na sociálnych sieťach, aby si ju vypočulo čo najviac ľudí. Prajeme príjemné počúvanie.

Michaela VAGAŠI KANUŠČÁKOVÁ - podcast Beyond BikiniFitness




Discussion at the article:

AMIX diskusia