Michala Šormanová - o International Austrian Championships

Michala Šormanová - o International Austrian Championships

Príležitostí súťažiť je v roku 2020 naozaj veľmi málo. Celý rok ovplyvnený pandémiou je pre súťažiacich synonymom neistoty. V jari a lete sa ponúkali možnosti aj na súťaženie z domu – online súťaže usporadúvané aj samotnou federáciou IFBB. V jeseni sa malo všetko „na dobré obrátiť“, avšak ani táto sezóna nevyšla tak, ako si mnohí želali a predstavovali. Slovenské súťaže sa postupne rušili a pretekárom spred očí mizli aj zahraničné súťaže. O to viac si dnes súťažiaci cenia možnosť zúročiť svoju drinu na pódiu.

Skvelá príležitosť súťažiť sa však naskytla v Rakúsku, kde Slovensko reprezentovali tri bikinifitnessky. Andrea Štaudingerová, Simona Hostačná a Michala Šormanová. Všetky tri si odniesli cenný kov a Simona navyše v „predpremiére“ pred Majstrovstvami sveta 2020 získala overall víťazstvo. Napriek tomu, že nikto z nášho teamu nebol na súťaži prítomný, na chvíľu sa vrátime k podcastovej forme reportu a v najnovšom Beyond BikiniFitness si dnes môžete vypočuť rozprávanie Michaly Šormanovej, ktorá súťaž (a víťazstvo) zažila na vlastnej koži.

V podcaste Miška hovorila o opatreniach, ktoré ich sprevádzali už od registrácie, o priebehu súťaže a aj atmosfére v zákulisí. Aká však bola príprava a aké pre ňu bolo zvíťaziť na svojej prvej medzinárodnej súťaži? To všetko sa dozviete v najnovšej časti Beyond BikiniFitness. Nezabudnite dať like, odoberať náš youtube kanál a zdieľať epizódu na sociálnych sieťach. Už v najbližšom podcaste vám Michalu predstavíme bližsie a podelí sa s vami o svoju inšpiratívnu cestu k bikinifitness a zdraviu.

Michala Šormanová - o International Austrian Championships





Discussion at the article:

AMIX diskusia