Adela ONDREJOVIČOVÁ - prečo som vymenila Olympiu za Elite PRO?

Adela ONDREJOVIČOVÁ - prečo som vymenila Olympiu za Elite PRO?

Účasť EastLabsPhoto.com Team-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia
Elite PRO Slovakia.
EastLabsPhoto

Adela ONDREJOVIČOVÁ nepochybne patrí medzi tie najúspešnejšie pretekárky, aké sme na Slovensku mali. Trikrát sa zúčastnila prestížnej súťaže Figure Olympie, má na konte niekoľko titulov IFBB Majsterky sveta a Európy. Po rozkole federácií sa však rozhodla vyskúšať šťastie v IFBB Elite PRO, novokreovanej federácii pre profesionálov z dielne IFBB International.

Najväčším a najprestížnejším podujatím v tejto divízii sa stali IFBB Elite PRO Majstrovstvá sveta, ktoré dokázala Slovenka vyhrať trikrát po sebe – šampiónkou sa ešte v bodyfitness nestal nikto iný, iba Adela Ondrejovičová. V najnovšej epizóde Beyond BikiniFitness Podcastu (poznámka - jedná sa o projekt partnerskej web stránky Bikinifitness.sk) sme sa s Adelou rozprávali o všetkom, čo sa s týmto prestupom medzi federáciami spája.

Mnoho pretekárok dnes robí presne opačný krok, aký spravila Adela. Bikini súťažiace aj bodyfitnessky hovoria o veľkom sne – chcú sa postaviť na pódium Olympie. Ako to bolo v prípade Ondrejovičovej a ako vnímala samotnú súťaž či vzťahy medzi pretekármi? Zmenilo sa niečo v Elite PRO? Aj na to sa zameriava náš podcast.

Okrem toho sme sa rozprávali aj o tom, ako Adelinu prípravu ovplyvnil koronavírus, keďže pandémia svet fitness tvrdo zasiahla. Ako vyzerala jej príprava? Aktuálne špičkovú bodyfitnessku zastavilo zranenie. Čo sa stalo a ako ho Ondrejovičová plánuje riešiť? Vypočujte si novú epizódu Beyond BikiniFitness Podcastu, ktorú nájdete na YouTube, SoundCloude aj Spotify. Nezabudnite podcast zdieľať a zanechajte like alebo komentár!

Adela ONDREJOVIČOVÁ - prečo som vymenila Olympiu za Elite PRO?




Discussion at the article:

AMIX diskusia