Michaela PAVLEOVÁ - Fitness  Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte

Michaela PAVLEOVÁ - Fitness Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

V nedeľu, 5. mája 2019, neskoro v noci sa v Santa Susanna (Španielsko) štvrtým súťažným dňom uzavrel program 2019 IFBB /EBFF Majstrovstiev Európy v kulturistike a fitness, na ktorých najpočetnejšou nomináciou už tradične bol bikinifitness.  Rozhodcom aj divákom sa na súťažnom pódiu predviedol v tomto roku mimoriadne vysoký počet súťažiacich, ktorých sme mali možnosť spoločne s Igorom KOPČEKOM a Ondrom ČEČETKOM sledovať z tesnej blízkosti - aj v tomto roku sme v Santa Susanna pôsobili ako členovia EastLabs Photo Team-u. Bilancia štyroch súťažných dní?

  • viac ako 50.000 fotografií
  • 4x raňajky, 1x večera, 0x obed
  • 18 hodín spánku
  • cca 50 hodín strávených za fotoaparátom, cca 16 hodín strávených za počítačom

Kto Igora, ktorý bodybuiding nominácie sleduje od roku 1978 na šampionáte zaujal? Koho by chcel dať aj vám do pozornosti? Kto si podľa jeho názoru zaslúži označenie "Superstar" 2019 IFBB Európskeho šampionátu?


"Samozrejme, moju pozornosť upútali viacerí atléti, hneď z niekoľkých nominácií", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "Kým by som začal? Michaelou PAVLEOVOU, s ktorou som sa mal možnosť opakovane stretávať v tomto roku na zrazoch Asociácie Elite PRO. Pavleová je eso, ktoré nikomu nič nemusí dokazovať a myslím, že opakovane na amatérskej scéne ukazuje, že patrí medzi najlepšie fitnessky Európy a sveta. O tom, či skončí na 1., 2. alebo 3. mieste v jej prípade rozhoduje bodový zisk vo voľnej zostave - v nej za niektorými súperkami zaostáva hlavne čo sa týka emočnosti prejavu, rýchlosti a tempa, ale dokáže to vyvážiť technikou silových prvkov. Ak zostavu zvládne štandardne, bodovú stratu bez problémov "doženie" v hodnotení postavy, kde aj zásluhou spolupráce s trénerom Alexandrom HLOBIKOM konkurenciu už s prehľadom poráža."

"V Santa Susanna v juniorskej kategórii som za jej najväčšiu súperku považoval ďalšie "nové eso" našej fitness scény, Tatianu ONDRUŠKOVÚ (ak sa nemýlim, obe sú z "liahne" TOP trénerky vo fitness Marianny HOLBOVEJ, ktorá dokáže vychovávať šampiónky ako na bežiacom páse).",
pokračoval Igor KOPČEK vo svojom hodnotení. "Ak by Pavleová medzi juniorkami Ondruškovú porazila, na Slovensko sa vráti ako dvojnásobná asbolútna víťazka - v súboji o absolútne prvenstvo sa totiž hodnotí iba postava a v tej má oproti tretiemu fitness esu našej scény, Kristíne JURICOVEJ, jasne navrch.

Zlato z kategórie fitness žien, striebro v kategórii junioriek a hlavne absolútne prvenstvo v ženskej fitness kategórii je pre mňa dôvodom, prečo Michaelu PAVLEOVÚ zaradím do skupiny - "Superstar" 2019 IFBB/EBFF Majstrovstiev Európy. Kto bude ďalší v tejto skupine? Dozviete sa v ďalších článkoch!"

Michaela PAVLEOVÁ - 2019 IFBB/EBFF Európsky šampionát vo fitness



Diskusia k článku:

AMIX diskusia