Tatiana ONDRUŠKOVÁ - Fitness  Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte

Tatiana ONDRUŠKOVÁ - Fitness Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

V nedeľu, 5. mája 2019, neskoro v noci sa v Santa Susanna (Španielsko) štvrtým súťažným dňom uzavrel program 2019 IFBB /EBFF Majstrovstiev Európy v kulturistike a fitness, na ktorých najpočetnejšou nomináciou už tradične bol bikinifitness.  Rozhodcom aj divákom sa na súťažnom pódiu predviedol v tomto roku mimoriadne vysoký počet súťažiacich, ktorých sme mali možnosť spoločne s Igorom KOPČEKOM a Ondrom ČEČETKOM sledovať z tesnej blízkosti - aj v tomto roku sme v Santa Susanna pôsobili ako členovia EastLabs Photo Team-u.

Kto Igora, ktorý bodybuiding nominácie sleduje od roku 1978 na šampionáte zaujal? Koho by chcel dať aj vám do pozornosti? Kto si podľa jeho názoru zaslúži označenie "Superstar" 2019 IFBB Európskeho šampionátu?
Tatiana ONDRUSKOVA
"2019 IFBB/EBFF Európsky šampionát v Santa Susanna opäť ukázal, že Slovensko má takmer v každej kategórii fitness nie jednu, ale hneď dve súťažiace, ktoré sa medzi sebou môžu "pobiť" o najcennejšie kovy", začal svoje hodnotenie Igor KOPČEK. "Hnúšťa ukázala, že Suchomelová v jarnej súťažnej sezóne za Juricovou jasne zaostáva, ale šampiónka Pavleová získala ťažkú súperku - reč je o Tatiane ONDRUŠKOVEJ, ktorá rovnako ako dvojica Pavleová - Juricová je z "liahne fitness šampiónov", ktorú má v Trenčíne pod palcom Marianna HOLBOVÁ. Ondrušková mala v porovnaní s Pavleovou jasne navrch vo voľnej zostave, Pavleová (nikto ma nepresvedčí, že to nie je Hlobikova trénerská zásluha) bola lepšia v postave, ktorou prekonávala všetky súperky doma, aj na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte.
Už pred šampionátom v Santa Susanne som tvrdil, že ak Pavleová dokáže v kategórii poraziť Ondruškovú, bude absolútnou šampiónkou - bez ohľadu na to, či hovoríme o kategórii junioriek, alebo žien. Dôvod môjho tvrdenia? Ondrušková už vo svojej premiérovej súťažnej sezóne medzi juniorkami ukázala, že je skutočnou superhviezdou vo fitness a ak popracuje na svalovom rozvoji (a tým vylepší hodnotenie postavy) bude dlhodobo neporaziteľnou.
A pohľad do konečných výsledkových listín moje názory iba potvrdzuje - Ondrušková na Európskom šampionáte poráža Pavleovú medzi juniorkami (po semifinále bola druhá, vo finále ju prekonáva zásluhou lepšie hodnotenej zostavy), medzi ženami pred ňou "skláňa hlavu" iba s rovnakým bodovým súčtom. Debutujúcu Ondruškovú tak poraziť dokáže iba absolútna Majsterka sveta vo fitness žien!


"Slovensko má aktuálne medzi juniorkami/ženami tri fitness hviezdy svetového formátu (Pavleová, Juricová, Ondrušková), do tejto skupiny by sa mohla do jesene vrátiť aj Suchomelová - ak sa tak stane, bude mimoriadne zaujímavé sledovať súboje týchto dievčat na 2019 IFBB Svetovom šampionáte vo fitness, ktorý sa bude konať v Bratislave. Očakávam boj hviezd, ktorý sa odohrá medzi Ondruškovou a Pavleovou - bude mimoriadne zaujímavý. Už teraz sa na neho teším!", ukončil Igor KOPČEK.  

Tatiana ONDRUŠKOVÁ - Fitness  Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte




Diskusia k článku:

AMIX diskusia