Prekážkový beh Hero Race už tento weekend v Prešove

Prekážkový beh Hero Race už tento weekend v Prešove

Hero Race

Hero Race je prekážkový beh, ktorý môže absolvovať každý. Jedná sa o beh, pri ktorom si každý pretekár na vlastnej koži vyskúša, čo všetko je schopný zvládnuť a tak objaviť hrdinu vo svojom vnútri. A už tento weekend sa ho môžete zúčastniť v Prešove. Pretek je rozdelený do dvoch dní (22. a 23. augusta 2020) a päť kategórií.
Hero Race

Ktorá kategória je pre mňa najvhodnejšia?

  • DETI ... pretek určený pre deti vo veku od 0 do 15 rokov, jednoduché prekážky, možná pomoc od rodičov
  • ŠPRINT ... 2 km a 20 prekážok, pretek určený pre menej zdatných pretekárov, pretek vhodný pre začínajúcich pretekárov
  • EXTRÉM ... 4 km a 35+ prekážok, pretek určený skúseným a zdatným pretekárom, neodporúča sa začiatočníkom Kategória
  • ELITE ... kategória pre obmedzený počet pretekárov, ktorí idú na víťazstvo a chcú zabojovať o hlavné ceny Kategória
  • MASS ... kategória pre väčší počet pretekárov, ktorí si chcú otestovať svoje schopnosti, prípadne vyskúšať tento typ pretekov a prekážok, a prekonanie seba samého je viac, ako víťazstvo.

Štartujem na vlastné riziko?
Každý pretekár vo veku od 0 do 18 rokov musí mať podpísaný písomný súhlas rodiča o tom, že môže na pretekoch štartovať. Každý pretekár nad 18 rokov podpíše pri registrácii tzv. reverz = potvrdenie o tom, že sa pretekov zúčastňuje dobrovoľne a berie na seba všetky riziká s tým spojené. Všetkým pretekárom odporúčame prečítať si Všeobecné obchodné podmienky a pravidlá, ako aj Vyhlásenie účastníka preteku. Na preteku bude počas obidvoch dní zabezpečená záchranná služba s vozidlom. Nakoľko budú na trati aj vodné prekážky, je nutnou podmienkou, že pretekár JE PLAVEC. Prítomní budú plavčíci s vybavením a dobrovoľní hasiči.

Ako kontaktovať organizátora v prípade ďalších otázok?

Kontaktovať nás môžete e-mailom info@herorace.sk, alebo telefonicky: 0910 845 055

Vraciate zaplatené štartovné naspäť?
Nie, zaplatené štartovné nevraciame a nevydávame ani čiastkové náhrady. Svoju registráciu môžeš previesť na inú osobu, ktorú si sám nájdeš.

Čo si mám na preteky zobrať?
Vezmi si športové veci na behanie, tenisky ideálne do terénu, uterák, suché veci na prezlečenie a igelitovú tašku, kam si dáš mokré tenisky a špinavé veci po preteku. Úschovňa bude zdarma k dispozícii len prihlásením pretekárom.

Môžem na podujatie priviesť svojho domáceho miláčika?
Nie, zvieratám je vstup do priestorov prírodného kúpaliska Delňa zakázaný. Nebolo by to príjemné ani pre návštevníkov, pretekárov, ani pre samotné zvieratká.

Môžem si na mieste kúpiť občerstvenie?
Áno, v mieste konania pretekov budú stánky s občerstvením. Pretekári v zaplatenom štartovnom poplatku majú jeden nápoj a jedno jedlo. Na toto jedlo a nápoj dostanú pri registrácii kupóny a inštrukcie, kde si môžu toto občerstvenie vyzdvihnúť. Všetko ostatné si môžu pretekári, aj bežní návštevníci zakúpiť.

Budú v areáli k dispozícií sprchy a toalety?
Áno, sprchy a toalety budú v areáli k dispozícii.

Majú prístup na preteky aj ľudia, ktorí nebudú pretekať?
Radi privítame pretekárov, aj nepretekajúcich návštevníkov, aj zvedavcov. Všetci sa však musia riadiť pokynmi organizátora a nijakým spôsobom nezasahovať do priebehu pretokov, nevstupovať na vyznačenú trať, a nijako neobmedzovať pretekárov v ich športovom snažení.

Bude na podujatí zabezpečená záchranná služba?
Áno, počas pretekov bude prítomná profesionálna záchranná služba aj so záchranným vozidlom.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia