Výtlak Križáneka na sociálnych sieťach neuveriteľne stúpa

Výtlak Križáneka na sociálnych sieťach neuveriteľne stúpa

IFBB Fitness Akadémia Slovensko ponúka fanúšikom bodybuildingu a fitness, trénerom, inštruktorom a aj športovcom (bez ohľadu na príslušnosť k organizácii aj fedrácii), možnosť zapojit sa do edukačných aktivít. V prípade úspešného zvládnutia skúšok absolventi môžu získať
prestížny certifikát
o absolvovaní alternatívneho vzdelávania v bodybuildingu a fitness.
IFBB Fitness Akadémia Slovensko

Presne pred šiestimi mesiacmi (tzn. 27. marca 2021) som na stránkach portálu EastLabs.SK zverejnil článok o tom, kto z našich športovcov má najväčší reklamný výtlak na sociálnych sieťach. V tom čase sa Michal KRIŽÁNEK pripravoval na prvú z troch tohtoročných súťaží, ktorou bol v Rusku konaný Siberian Power PRO Show, jeseň bola vyhradená tradične súťaži Arnold Classic Europe a premiérovému ročníku súťaže IFBB Mr. Universe PRO. Počet "sledovateľov" našich bodybuilding a fitness hviezd kopíroval svetový trend - bikinifitnessky (resp. dievčatá) vysoko prekonávali záujem o bodybuilderov.

Michal KRIŽÁNEK Instargram marec 2021Uplynulo však zanedbateľných 6 mesiacov, počas ktorých všetky relevantné bodybuilding médiá neprehliadli fotografie a videoklipy z produkcie EastLabs Teamu nasnímané na spomínanej súťaži v Rusku, mimoriadnu pozornosť nielen my sme Krížovi venovali aj na súťaži 2021 Arnold Classic Europe a je tu výsledok. Michal KRIŽÁNEK za 6 mesiacov "poskočil" na druhé miesto (zo SR a ČR scény) v celkovom počte fanúšikov, ktorí mu venujú pozornosť na Instagrame (prírastok takmer 100% za tak krátku dobu je doslova výnimočný). Navyše, stal sa ostro sledovaným (a často opakovane citovaným) bodybuilderom sveta bez ohľadu na to, že súťaží na Elite PRO scéne (existuje od roku 2017 tzn. iba 4 roky) a nie na PRO League scéne, s koreňmi v USA (tá v podstate existuje od roku 1965 tzn. je o rovných 52 rokov staršia, ako spomínaná Elite PRO).



Prílev ďalších fanúšikov pre Michala KRIŽÁNKA nastal v momente, ako začalo virtuálne porovnávanie víťaza 2021 Arnold Classic Europe (tzn. Kríža) s víťazom 2021 Arnold Classic USA (ktorým sa pred niekoľkými dňami stal Nick "The Mutant" WALKER) a striehlo sa na komentáre jednej aj druhej strany. Samozrejme, fanúšikovia si budú vždy hájiť svojho víťaza, pravdou ale je, že tak Arnold Classic Europe, ako aj Arnold Classic USA je spojená s významným menom - menom Arnold Schwarzeneggera.

Križánke vs Walker
Mám tento nápad: Ak teda aj v budúcnosti bude platiť, že tieto dve, pre Arnolda najvýznamnejšie súťaže sa budú konať v termínoch krátko po sebe, čo Arnoldovi bráni v tom, aby na jednom a tom istom pódiu zorganizoval súboj TOP3 borcov (alebo iba víťazov) z daného ročníka, z oboch, aktuálne konkurenčných federácií? Poviem vám, že táto myšlienka sa mi mimoriadne páči, idem ju posunúť priamo Arnoldovi, nech má nad čím rozmýšľať. Na súťažnom pódiu by tak borci z Elite PRO aj PRO League ukázali, kto je šampión šampiónov prestížnej Arnold Classic série súťaží.

Michal Križánek ´- ako sa mu darí na Instagrame?




Diskusia k článku:

AMIX diskusia