2021 Generation Iron Awards - 31. decembra končí možnosť hlasovania

2021 Generation Iron Awards - 31. decembra končí možnosť hlasovania

Chevron podporuje Michala KRIŽÁNKA

Už iba 3 dni ostávajú do definitívneho uzatvorenia možnosti hlasovať v celosvetovej ankete, ktorá 1. decembra 2021 odštartovala na stránkach portálu Generation Iron.

"Internetový projekt Generation Iron pred 5. rokmi po prvý krát zrealizoval celosvetovú anketu pre fanúšikov bodybuildingu, ktorí si prostredníctvom hlasovania mohli zvoliť (okrem iného) aj najlepšieho kulturistu sveta.", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "V tomto 6. ročníku sa vo výbere bodybuilderov naprieč organizáciami a federáciami objavilo aj meno Elite PRO šampióna zo Slovenska, Michala KRIŽÁNKA, ktorému aj odborníci nepovedia ináč ako KRÍŽO. Možnosť hlasovania skončí 31. decembra 2021"

Michal bol nominovaný v dvoch kategóriách. V ktorých?

  • Best Male Athlete ... tzn. hľadá sa najlepší mužský pretekár (kulturista/bodybuilder) bez ohľadu na organizáciu resp. nomináciu
  • Best Arms ... tzn. hľadá sa kulturista/bodybuilder s najmasívnejším bicepsom - tricepsom a predlaktím

Do hlasovania sa môžete zapojiť aj vy a tým (samozrejme) podporiť aj kulturistu zo Slovenska, ktorý v tomto roku doslova a do písmena vzbudil najväčší rozruch v bodybuilding svete. Hlasovať môžete priamo na stránke Generation Iron.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia