Križánek u prezidenta Severného Macedónska Pendarovského

Križánek u prezidenta Severného Macedónska Pendarovského

Projekt Hall of Fame - Sieň slávy kulturistiky a fitness na Slovensku
vznikol aj vďaka podpore od spoločnosti
AMIX Nutrition.
Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

To, že súťaž 2022 IFBB Herkules Grand Prix v Skopje bola výnimočnou súťažou potvrdzuje aj skutočnosť, že rozhodujúce časti súťaže sledoval aj prezident Severeného Macedónska Stevo PENDAROVSKÝ.

"Bodybuilding a fitness v minulom roku získal pre Severné Macedónske výnimočné výsledky, vďaka čomu vzrástla jeho prestíž nielen u nás, ale aj v ďalších krajinách Balkánu", povedal pre náš portál organizátor súťaže 2022 IFBB Herkules Grand Prix Skopje Boban GJOROVSKI. "Po prvýkrát sa členka našej federácie stala absolútne najlepšou športovkyňou krajiny (poznámka - stala sa ňou juniorská aj seniorská Majsterka sveta vo wellnessfitness Meri AKIEVSKA), čo mimoriadne prispelo k nášmu zámeru, zorganizovať v Severnom Macedónsku súťaž, ktorá by bola prepojená s aktuálne najmasívnejším bodybuilderom sveta, Michalom KRIŽÁNKOM. Práve podľa neho priatelia na Slovensku vyrobili predlohu pre trofeje, ktoré sme tento weekend odovzdávali víťazom súťaže 2022 IFBB Herkules Grand Prix Skopje."

Bodybuilding Trophie OSCAR

"V Severnom Macedónsku máme podporu TOP funkcionárov národného olympijského výboru, Ministerstva športu, fanúšikom bodybuildingu je aj prezident Stevo PENDAROVSKÝ, ktorý Križánkovi adresoval pozvanie a som rád, že sme sa všetci napokon stretli v našom hlavnom meste, v Skopje.", dodal Gjorovsky.

Prezident Severného Macedónska strávil na súťaži 4 hodiny (mimochododm, jeho ochranka potvrdila, že si nespomínajú na športovú akciu, na ktorej by Stevo Pendarovski strávil viac ako 2,5 hodiny), uzavrel súťaž 2022 IFBB Herkules Grand Prix a napriek tomu, že v nedeľu sa nepracuje, pozval KRIŽÁNKA, jeho trénera Alexandra HLOBIKA, delegátov IFBB aj členov EastLabs Photo Team-u na nedeľnašie stretnutie do vládneho sídla Vodno. A tam sa 60 minút hovorilo len a len o bodybuildingu.

"Bolo to zaujímavé stretnutie, neviem o žiadnom TOP politikovi, ktorý by mal také znalosti o bodybuildingu, ako má Pendarovski", povedal o stretnutí jeho účastník a jeden z pozvaných hostí, Igor KOPČEK. "Prezident pozvaním pre Križánka dal jasne najavo, že si váži jeho výsledky, ocenil prácu jeho trénera Alexandra HLOBIKA aj organizačné úsilie, ktoré opakovane, nielen pri súťaži IFBB Herkules Grand Prix, ale aj IFBB Diamond Cup Skopje, odvádza Boban Gjorovski. Myslím, že aktuálne je vôľa nielen TOP predstaviteľov vlády Severného Macedónska, ale aj TOP športových funkcionárov zorganizovať v tomto regióne akúkoľvek významnú bodybuilding a fitness súťaž."

Stretnutie s prezidentom Pendarovským vyvrcholilo armwrestling súbojom Stevo vs Michal. Kto zvíťazil? Uvidíte v nasledujúcom videoklipe.

Križánek vs Pendarovský - armwrestling súboj





Diskusia k článku:

AMIX diskusia