Tiket aréna: Adee41 o superpohári - nevidím dôvod favorizovať Barcelonu!

Tiket aréna: Adee41 o superpohári - nevidím dôvod favorizovať Barcelonu!

Barcelona sa predvedie proti Realu Madrid v bitke o španielsky Superpohár! Los Blancos tento týždeň získali ten európsky, keď v metropole Macedónska zdolali Manchester United. Získajú aj ďalšiu prestížnu trofej a skalp svojho úhlavného soka?

V prvom zápase sa Katalánci predvedú na domácom Camp Nou, kde sú favoritmi stretnutia. Potvrdia papierové predpoklady? Tipnite si apriebeh stretnutia kontrolujte v live stávkach! Oba kluby sa spolu stretli aj nedávno v rámci International ChampionsCupu a z výhry 3:2 sa radovali zverenci trénera Valverdeho. Uspejú znova?

64 % členov najširšej tipérskej komunity je o tom presvedčených. Naopak, Madridčanom verí iba 16 % tipérov. S nerozhodným výsledkom sympatizuje 20 % stratégov. Ako to vidíte vy?
Borci z najväčšej komunity tipérov sa už teda na svojich favoritov zamerali. Chcete vidieť ich tikety? Navštívte populárnu Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Adee41v tomto súboji verí Realu, ale radšej posiela do hry istejší tip na neprehru Pusiniek v kurze 1,88. Vo svojej analýze sa vyjadril takto: „Biely balet potvrdil formu proti United, a to hral dlho bez Ronalda. Kataláncov opustil Neymar a po predošlej neúspešnej sezóne nevidím dôvod ich favorizovať.“ Súhlasíte?

Radi by ste si aj vy užívali všetky výhody najväčšej tipérskej komunity? Nie je nič jednoduchšie, zaregistruje sa teraz a získajte vstupný bonus až 999 EUR!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia