Nikola Weiterová bude mať nového kolegu vo Fitness House PRO Teame

Nikola Weiterová bude mať nového kolegu vo Fitness House PRO Teame

Nikola Weiterová, profesionána bikini fitnesska zo Slovenska podporovaná spoločnosťou AMIX, už začala prípravu na Mozolani PRO Classic 2014, no zároveň "doladzuje" všetky detaily súvisiace s jej ročným pracovným pobytom v Pterohrade. Do druhého najväčšieho mesta Ruska Nikola odchádza 1. marca 2014 a pôsobiť bude ako personálny tréner v prestížnom prémiovom fitness centre, ktoré je súčasťou siete Fitness House.
Ako sme už informovali niekoľkokrát, Nikola mimoriadne lukratívnu pracovnú ponuku získala od promotéra súťaže Fitness House Pro Grand Prix (tá sa uskutoční 1. novembra 2014 vo výstavnom komplexe LenExpo v Petrohrade) a člena TOP managementu Fitness House Denisa Loginova, aj na základe odporúčania EastLabst Teamu.

Loginov nám práve včera oznámil, že do Fitness House PRO Teamu po Weiterovej a Ekaterine Eregine (absolútnej víťazke 2013 Arnold Classic Europe v kategórii bikini fitness amateur) získal ďalšiu posilu - je ňou Alexey Shabunya, profesionálny bodybuilder z Bieloruska, ktorý na súťaž 2013 Nordic PRO získal 3. miesto.

Alexey SHABUNYA - súťaž 2013 Nordic PRO, 1. časť





Alexey SHABUNYA - súťaž 2013 Nordic PRO, 2. časť




Alexey SHABUNYA - fotografovanie po súťaži 2013 Nordic PRO





Diskusia k článku:

AMIX diskusia