Michal ČAPLA - svet silových športov šokovaný nečakanou tragédiou

Michal ČAPLA - svet silových športov šokovaný nečakanou tragédiou

Projekt Hall of Fame - Sieň slávy kulturistiky a fitness na Slovensku
vznikol aj vďaka podpore od spoločnosti
AMIX Nutrition
Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Keď som finalizoval článok, ktorým bývalý prezident asociácie kulturistiky, fitness a silového trojboja pán Michal ČAPLA s definitívnou platnosťou sa stal (ako prvý funkcionár) členom Siene slávy kulturistiky a fitness na Slovensku, ani vo sne ma nenapadlo, že krátko na to tohto 75 ročného veterána silových športov postihne obrovská tragédia.

Ako sme už informovali prostredníctvom sociálnych sietí, pán Michal ČAPLA prišiel minulý týždeň počas tragického požiaru o dvoch najbližších členov svojej rodiny - manželku a syna. O tragickej udalosti verejnosť na Slovensku informovala aj TV JOJ.

Michal Čapla tragédia

Útechu v ťažkých chvíľach p. Michalovi ČAPLOVI poskytujú ďalší syn aj dcéra, najbližší priatelia a podľa informácií, ktoré k nám doručil pán Pavol Müller a pán Martin Čapla (syn Michala Čaplu), bokom neostali stáť ani TOP funkcionári organizácií IFBB a IPF. Pán Michal ČAPLA aj týmto ďakuje všetkým za podporu a prejav účasti.

IFBB smúti nad veľkou tragédiou

Môj drahý priateľ Michal, som šokovaný a zdrvený z tejto tragédie. Osobne a v mene aj tvojej IFBB rodiny ti chcem vyjadriť hlbokú sústrasť a pripojiť sa k tvojej bolesti a smútku. Sme tu pre teba.
Rafael SANTONJA, prezident IFBB

IPF a EPF smúti nad veľkou tragédiou

Je mi veľmi ľúto tragédie, ktorá zasiahla Michala, jeho manželku a syna! Možno si len predstaviť peklo ohňa a panickú situáciu! Aj keď to človek prežije, spomienky na strach, smrť a stratu manželky a syna nikdy neustanú. Posielam úprimnú sústrasť Michalovi a prajem mu všetko najlepšie, aby sa uzdravil!
Arnulf Wahlstrøm, prezident European Powerlifting Federation

Toto je veľmi zlá správa. Je to naozaj smutné počuť. Úprimnú sústrasť Michalovi za stratu manželky a syna. Po zotavení bude veľmi ťažké zvládnuť túto situáciu. Michalovi prajem veľmi rýchle a úplné uzdravenie. Je to tragédia. Je mi veľmi smutno z toho, čo sa stalo nášmu priateľovi.
Gaston Parage, prezident International Powerlifting Federation

Diskusia k článku:

AMIX diskusia