Tento víkend vás čaká seminár s Extrifit Teamom

Tento víkend vás čaká seminár s Extrifit Teamom

Spoločnosť Extrifit v spolupráci s Mozolani Fitness re vás pripravila lahôdku. V Mozolani Fitness Cluboch sa budete môcť bezplatne zúčastniť seminára a zatrénovať si s Extrifit tímom, ktorý vám bude k dispozícii aj počas autogramiády, ale potešiť by vás mohla aj ochutnávka produktov z portfólia tejto značky.

KDE A KEDY SA SEMINÁR USKUTOČNÍ?

  • MM Fitness v Banskej Bystrici, sobota 21. júna o 10.00 h
  • Mozolani Fitness Club Solinky v Žiline, nedeľa 22. júna o 10.00 h.

Akciu odštartuje bezplatný seminár, na ktorom budú prednášať členovia Extrifit tímu. Na vaše otázky budú odpovedať:

  • Milan Obořil
  • Tomáš Kašpar
  • Slavoj Bednář
  • Vojtěch Koritenský
  • Jakub Šubrt
  • Petr Vaniš

Po seminári si môžete bezplatne zatrénovať s týmito športovcami. Bonusom pre vás bude autogramiáda a ochutnávka.

EXTRIFIT DAY

Jeden zo spoločníkov Extrifitu Martin Andrej hovorí o tom, čo si od tejto iniciatívy sľubujú. „V Česku takéto semináre robíme už štyri roky a tri až štyrikrát ročne. Má to tam dosť veľkú odozvu. Teraz si to ideme vyskúšať na Slovensku, kde to bude prvý ročník. Radi by sme značku Extrifit dali na Slovensku trochu viac do povedomia, ale nebude to len propagácia doplnkov výživy. Predstavíme náš Extrifit tím. Chceme sa zamerať na ľudí, ktorí si budú kupovať naše výrobky, ale o ktorých sa potom budeme starať. Ktovie, možno aj na Slovensku sa vytvorí nejaký Extrifit klub ako v Česku. Našich pretekárov sa na seminári ľudia môžu spýtať všetko, čo ich zaujíma – o strave, tréningu a pod.

Značka Extrifit bola zaregistrovaná v roku 2007. V súčasnosti patrí medzi najdynamickejších výrobcov športovej a doplnkovej výživy v Českej republike a úspešne distribuuje svoje produkty aj do zahraničia. Doplnky výživy značky Extrifit našli značnú obľubu obzvlášť u kulturistov a vyznávačov životného štýlu fitness. Môžete sa tešiť na veľkú porciu kvalitných svalov. Tak využite príležitosť, bezplatne sa zúčastníte seminára a zatrénujete si so športovými osobnosťami!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia