Šport festival Slovakia - pozvánka na 4. ročník úspešného podujatia

Šport festival Slovakia - pozvánka na 4. ročník úspešného podujatia

Už 4. ročník športového podujatia, Šport festival Slovakia, ktorého vyvrcholením je charitatívny galavečer Večer hviezd, sa odohrá už v sobotu, 13. decembra v Trenčíne na výstavisku Expo center! Od desiatej hodiny ráno začína smršť športov! Po otvorení, ktoré bude o 10:00 nasledujú športy:

Strongman ... najsilnejší muži Európy predvedú divákom dynamickú show v disciplínach ako dvíhanie 140kg klady, nosiť budú 150kg kufre, mrtvé ťahy s autom na konštrukcii, dvíhanie betónových gulí, prevracanie 400kg pneumatiky a ťahanie tonového automobilu. Príde napríklad Jirko Žaloudek, Igor Petrík, Konstantin Ilyin, Róbert Cyrwus, takže sa máte na čo tešiť! Show silných mužov začne od 10:30!

Strongwoman ... historicky po prvýkrát na Slovensku zápolenie najsilnejších žien! silné ženy sa po prvý krát predstavia nielen na športfestivale ale i na Slovensku! Prídu najsilnejšie ženy Európy a v prestávkach silných mužov budú i ony súperiť o titul najsilnejšej ženy strednej Európy. Čakajú ich podobné disciplíny, no váhovo ľahšie. Napríklad dvíhanie nápravy, nosenie ľahkých kufrov, ťahanie auta, 60 a 100kg gule, ľahká pneumatika. Víťazkou sa stane tá najsilnejšia a vy sa môžte prísť pozrieť! Najsilnejšie ženy začnú rovnako ako siláci o 10:30!

Powerlifting ... silový trojboj je každoročne súčasťou športfestivalu. Vianočná cena v silovom trojboji, ale i v tlaku na lavici a tlaku na lavici telesne postihnutých začne síce od 9:00, ale tie najťažšie váhy Vás čakajú na neskoršiu hodinu!

Fitness detí ... opäť roztomilé deti, ktoré predvedú svoje dynamické voľné zostavy v pavilóne 1 na poschodí od 10:15!

Armwrestling ... svetový pohár družstiev v pretláčaní rukou od 10:30 - semifinále a od 13:30 - finále!

Piloxing ... piloxing je nový, vzrušujúci program, ktorý oslovil aj Hollywoodske celebrity a viaceré hviezdy! Od 11:00 v pavilóne 7 si ho môžte aj vy vyskúšať!

Poledance ... atraktívny a vzrušujúci tanec na tyči a súťaž o pohár Laugaricio si môžte prísť pozrieť od12:00 v pavilóne 7.

MMA ... ultimátne zápasy ale i greplingový turnaj v klietke si príďte vychutnať od 13:00 v pavilóne 5!

Bikiny fitness ... krásne a vyšportované ženy v bikinách v pavilóne 1 na poschodí od 15:00!

Okrem spomenutých športov budú mať stánok prezentačné športy ako biliard, kolky, bowling, historická streľba, vodné lyžovanie, florbal a množstvo iných stánkov!

Záver podujatia je plánovaný na 17. hodinu a od 19:00 začína už dvanásty ročník - Večer hviezd! Okrem vyhodnotenia najpspešnejších športovcov v neolympijských športoch zaspieva i Beáta Dubasová, Paľo Drapák, zatancuje Miro "Bruise" Žilka, predstaví sa kulturista Tatarka, alebo majsterka sveta vo fitness Dominika Multáňová!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia