Na tréningu s ťažkotonážnikmi - Križánek vs Března

Na tréningu s ťažkotonážnikmi - Križánek vs Března


Križánek (YAMAMOTO Team) vs Března, alebo Března vs Križánek (YAMAMOTO Team) - vyberte si. Tak či tak, obaja borci patria aktuálne k tomu najlepšiemu, čo môžete nájsť na amatérskej bodybuilding scéne na Slovensku a v Čechách. Obaja sa dokonca stretli na jednom súťažnom pódiu - na súťaži 2017 IFBB Diamond Cup Ostrava lepší výsledok dosiahol Michal KRIŽÁNEK, v tomto roku jasne najväčšie prekvapenie na súťažnej scéne Sovenska.
Musím pripomínať, že Michal začal súťažiť až túto jeseň? Musím zdôrazniť, že s výnimkou spomínanej súťaže v Ostrave, všade s prehľadom (a bez problémov) zvíťazil? Musím objasniť, že Križánek vzbudil senzáciu nielen v Európe, ale dokonca v USA? Vám, priaznivcom portálu EastLabs.SK a zároveň fanúšikom kulturistiky sú všetky tieto informácie dostatočne známe.
A nepochybujem, že vašej pozornosti neunikla ďalšia informácia - ťažkotonážnik Michal Križánek aktuálne pôsobí v Martine, kde osobnosť bodybuildingu (českej a aktuálne aj slovenskej scény) Jarda "Aronhausegym" Cink spojil svoje meno s gym-om - ako napovedá sám názov, je to Aron Hause Gym.

A práve v Aron Hause Gym sa na spoločnom tréningu stretli Križánek a Března. Ich spoločného tréningu sa zúčastnili viacerí fotografi a videooperátori (medzi nimi aj člen EastLabs Teamu Ľubo PIDANÝ ml. Tu je výsledok ich snaženia. Nech sa páči, pozerajte ...

Na tréningu s ťažkotonážnikmi -  Križánek vs Března, video: Ľubomír Pidaný




Na tréningu s ťažkotonážnikmi - Března vs Križánek




Diskusia k článku:

AMIX diskusia