Milan ŠÁDEK, Amix Team - pred Olympiou v centre pozornosti!

Milan ŠÁDEK, Amix Team - pred Olympiou v centre pozornosti!

Milan ŠÁDEK ... člen prestížneho AMIX Teamu od momentu, kedy vďaka pomoci od Igora KOPČEKA a Mariana ČAMBALA zvíťazil v kategórii do 100kg na 2014 Olympia Amateur Praha a následne získal IFBB PRO kartu, bolo iba otázkou času, kedy si na svoje konto pripíše veľký výsledok, vďaka ktorému získa právo nastúpiť na súťažné pódium prestížneho Olympia Weekend-u.

Na svojom konte má zatiaľ 4 štarty na IFBB PRO súťažiach, no jeho bilancia je (aktuálne predovšetkým vďaka spolupráci so skúseným trénerom Tomášom BUREŠOM) impozantná - v tomto roku nielenže zvíťazil na PRO súťaži konanej na území USA, ale na prestížnom New York PRO skončil na 3. pozícii. Právom sa môže stať po Jarovi HORVÁTHOVI ďalším bodybuilderom z Čiech - Slovenska, ktorý môže v Las Vegas skončiť na finálovej priečke (to sa podarilo Jarovi v roku 2010, keď získal 6. miesto a v roku 2011, keď skončil na mieste 4.).

Navyše, v priamom súboji dokázal poraziť Koritenského (Charlotte PRO - Milan 1. miesto, Vojtěch 5. miesto), čím jasne dokázal, že aktuálne je najlepším profesionálnym kulturistom kategórie do 212lbs nielen Čiech - ale môže byť aj Európy (s pôsobením na Európskom kontinente). Jeho doterajšia bilancia je viac ako impozantná:

  • 2015 EVLS Prague PRO ... 5. miesto
  • 2015 Phoenyx PRO OPEN ... 7. miesto
  • 2017 Charlotte PRO ... 1. miesto
  • 2017 New York PRO ... 3. miesto
  •  

    Snaha Milana ŠÁDKA dosiahnuť v USA na prestížnej súťaži 2017 Olympia Weekend (ktorá by sa mala stať jednou z posledných jeho súťaží v kategórii Bodybuilding 212lbs - po Kuwait PRO v budúcnosti chce súťažiť už iba v OPEN kategórii) čo najlepší výsledok neunikla pozornosti internetových médií v USA - aktuáne mu priestor venoval aj Dave PALUMBO zo stránky RxMuscle



Diskusia k článku:

AMIX diskusia