1 deň do otvorenia Činkárne Čambal - vstup zdarma!

1 deň do otvorenia Činkárne Čambal - vstup zdarma!

Pozývame vás na slavnostné otvorenie Činkárne Čambal, ktoré je spojené s otvorením prvej kamennej predajne FitnessHouse Store. Slavnostné otvorenie sa koná v sobotu, dňa 20. januára 2018. Vstup do priestorov činkárne bude po celý deň ZADARMO, samozrejme aj na sprievodný program, ktorí sme pre vás pripravili.

Sobotňajší program v Činkárni Čambal

  • cca od 14:00 ... môžete sa tešiť na seminár kulturistickej legendy Tom PLATZA (The Golden Eagle)
  • cca od 18:00 ... po seminári vás čaká autogramiáda s česko-slovenskými STARS zo sveta kulturistiky a fitness. Svoju účasť, okrem IFBB PRO Mariana Čambala potvrdili napríklad i IFBB PRO Rasťo Solár, IFBB PRO Milan Šádek, IFBB PRO Tomáš Bureš, vícemajster sveta Peter Kováč a majster Európy Patrik Štiglic. Zo sveta fitness a bodyfitness nám prisľubili učasť IFBB PRO Olivia Pohánková, IFBB PRO Adela Ondrejovičová, IFBB PRO Jana Majerníková, IFBB PRO Margita Zámolová, absolútna majsterka sveta Karin Antovská a medailistka z majstrovstiev Europy Andrea Neumannová

Priďťe sa s nimi pozdraviť, vyfotiť a zatrénovať si v naozaj veľkolepých priestroch ČInkárne Čambal. Môžete sa tešiť na ochutnávku proteínov a tyčiniek. A opäť zopakujeme - v tento deň je VSTUPNÉ DO ČINKÁRNE ČAMBAL ZADARMO!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia