Tom PLATZ na návšteve v Činkárni Čambal, Bratislava - Petržalka

Tom PLATZ na návšteve v Činkárni Čambal, Bratislava - Petržalka

Sobota, 20. január 2018, patrila v Bratislave unikátnej akcii, ktorou bolo otvorenie dlho očakávanej Činkárne Čambal. Slovensko, vďaka sústredenému úsiliu Mariana ČAMBALA a jeho dvoch mimoriadne schopných spoločníkov (reč je o Igorovi MORAVČÍKOVI a Pavlov ZÁHRADNÍKOVI) má na ulici Znievska 1/A v Petržalke aktuálne k dispozícii komplexnú "fitness" budovu, Činkáreň Čambal, ktorej bez preháňania môžeme hovoriť "Mekka bodybuildingu a fitness na Slovensku".

Slávnostného otvorenia "činkárne" sa okrem hostiteľov zúčastnili aj hostia, medzi ktorými TOP pozícia patrila legende bodybuilding-u z USA, Tom PLATZOVI. Medzi viac ako 500 návštevníkmi z celého Slovenska (a dokonca aj z Čiech) sme mali možnosť vidieť Adelu ONDREJOVIČOVÚ, Janu MAJERNÍKOVÚ, Margitu ZÁMOLOVÚ, Olíviu POHÁNKOVÚ a Milana ŠÁDKA (obaja sú členmi prestížneho AMIX Teamu), Rasťa SOLÁRA, Patrika ŠTIGLICA, Petra KOVÁČA, ktorí boli k dispozícii návštevníkom počas autogramiády.

Najväčší záujem bol (samozrejme) o hosťa z USA, ktorý poskytol portálu EastLabs.SK pred začiatkom semináru krátky rozhovor. Platzovi veľmi úspešne sekundoval Peter ŠIŠA, ktorý privolil a pôsobil počas otvorenia Činkárne Čambal na pozícii moderátora (samozrejme, za čo mu ďakujeme). A Peter "vytiahol" z Tom Platza informácie, o ktorých nikto z nás ani netušil!

Je dôležité pripomenúť, že Tom PLATZ sa "objavil" na Slovensku vďaka úsiliu členky EastLabs Teamu Evy KVASNIČKOVEJ, ktorá prišla s nápadom pozvať Platza na otovrenie Činkárne Čambal a následne dohodla všetky náležitosti. Finančne návštevu "zabezpečili" majitelia Činkárne Čambal a poskytli tak fanúšikom bodybuildingu unikátnu možnosť stretnúť sa s Tomom PLATZOM bez akýchkoľvek poplatkov. Verím, že ich ústretovosť sa im vráti v podobe masívneho záujmu o Činkáreň Čambal, kde budú trénovať aj najväčšie hviezdy z našich športov.

Koľko stojí tréning v Činkárni Čambal?

  • 31€ ... permanentka na 10 tréningov
  • 35€ ... mesačná permanentka
  • 350€ ... ročná premanentka
  • 3,50€ ... poplatok za jeden vstup, jeden tréning

Tom PLATZ na návšteve v Činkárni Čambal, Bratislava - Petržalka





Tom PLATZ - oldschool bodybuilding




Diskusia k článku:

AMIX diskusia