Zbyněk SLANAŘ na projekte Kulturistika a legendy ČSSR

Zbyněk SLANAŘ na projekte Kulturistika a legendy ČSSR

Zbyněk SLANAŘ

Priatelia, a je to tu! Prvá časť a druhá časť série rozhovorov medzi hlavnou osobnosťou Facebook-ovej stránky Kulturistika a legendy ČSSR Stanom SLIMÁKOM a Zbyňkom SLNAŘOM (stál v pozadí úspechov TOP bodybuilderov a fitnessiek Čiech a Slovenska minimálne 15 rokov) je spracovaná. Tentokrát ako "pozorovateľ" pri tomto interview pôsobil aj náš kolega Igor KOPČEK, ktorého rovnako ako Milana ČÍŽEKA spája so Slanařom dlhoročné priateľstvo (kto vie ten vie, kto nie odporúčam mu prečítať si tento článok). Čo povedal (vlastne napísal) Kopček krátko po stretutí so Slanařom a Slimákov v Pardubiciach?

"Nebudem vám klamať! Vďaka Stanovi SLIMÁKOVI (a jeho FB stránke Kulturistika a legendy ČSSR) som si opäť pripomenul, že staré priateľstvá stačí iba zľahka oprášiť - a opäť ste tam, kde ste boli pred 15 či 20 rokmi. Weekend som prežil v spoločnosti človeka, ktorý jednoznačne najviac ovplyvnil môj odborný záujem o bodybuilding. Vďaka nemu som sa zahĺbil do kníh (vždy, keď som nejakú u neho videl, musel som si ju kúpiť), vďaka nemu som sa po večeroch študoval čo a ako (v biochémii, farmakológii, farmácii atď.). Dôvod? Aby som si na pravidelných stretnutiach s ním (hlavne, keď začal rozprávať) nepripadal ako úplný idiot (hm ... neprežívajte to príliš, ak niečomu v rozhovore, ktorý pre vás pripravuje Slimák, nebudete rozumieť; poznám to)."

"To, čo som mal možnosť počuť počas interview Stana Slimáka vs Zbyňka Slanařa boli pre mňa dobre známe veci, bolo však príjemné si ich opäť "vytiahnuť" z hĺbky pamäte.  Vždy je skvelé spomínať na reálne ZLATÉ ČASY kulturistiky s človekom, ktorý sa podieľal na ich vytváraní. Zbyněk je určite legenda, ktorá si zaslúži viac dielný seriál - a to sme kooopec vecí nespomenuli. Máte sa určite na to tešiť a verím, že budete mať rovnakú radosť ako sme mali my - Stano v úlohe moderátora, Michal Vachout ako kameraman a ja, v pozícii viac-menej iba počúvajúceho hosťa",
dodal Igor Kopček na záver.

Dosť bolo rečí, poďme priamo k veci - Stano SLIMÁK vs Zbyněk SLANAŘ, tretia čast.

Zbyněk SLANAŘ na projekte Kulturistika a legendy ČSSR




Diskusia k článku:

AMIX diskusia