Peter MURÁŇ - aj keď nie som najlepší, robím všetko, aby som ním bol!

Peter MURÁŇ - aj keď nie som najlepší, robím všetko, aby som ním bol!


V tomto roku jarná súťažná sezóna bola pre mňa unikátna. Dôvod? S výnimou Extrifit súťaže v Michalovciach som bol na všetkých súťažiach asociácie a dianie na pódiu som pozorne sledoval hneď spoza chrbtov rozhodcov. Ak by ste sa spýtali na mená tých, ktorí moju pozornosť najviac pútali v nomináciách kulturistika/klasická kulturistika seniorov a juniorov, bez rozmýšľania by som (ako z rukáva) vysypal mená - Malatín, Tatarka, Škadra, Tóth, Blažej, Nociar, Vilímek, Bero, Gaal a nezabudol by som ani na Muráňa. Prečo aj Murán? Dôvod by bol prostý - v minulosti utrpel ťažké zranenie prsného svalu, nevzdal sa a v tomto roku na súťažné pódiá (spravidla) nastupoval vo forme, ktorú som u neho v predchádzajúcich rokoch nevidel. A prišli aj výsledky!
Aj keď po úspešnej jari uprednostnil vo svojej kulturistickej budúcnosti súťaženie v konkurenčnej federácii, neunikne mojej pozornosti. Dôvod? Pravdou je, že Peter sa objaví v tradičnom rebríčku 2018 AMIX EastLabs Best a sám som zvedavý, ako na tom bude v priebežnom poradí. Kým sa to dozvieme, ponúkam vám videoklip, ktorý Muráň "zavesil" na svoj YouTube kanál a - upútal ma! Snáď bude pútať aj vašu pozornosť. Pozerajte, počúvajte ...

Peter MURÁŇ - aj keď nie som najlepší, robím všetko, aby som ním bol!




Foto Náhľadová fotografia - fotograf Ľuboš ĎURICA

Diskusia k článku:

AMIX diskusia
čierny humor
autor: Oplan | dátum: 07.01.2020 15:45:19
Ja žijem a čo ty ?
Oplan
autor: pepo88 | dátum: 11.08.2018 08:31:46
A to je reakcia na co? Mozem s cistym svedomym povedat, ze som isiel rok a pol objemovu pripravu svedomito, a ani jeden trening som neodflakol a nevynechal. Kopukrat som isiel cvicit v noci, ked som vedel ze cez den to nebude mozne.. Vysledok je po 2 rokoch o 5kg vyssia sutazna vaha, co nieje nic neuveritelne. A synthol? Ani som ho nazivo nikdy nevidel, a nie ho este pouzival ;)
Synthol vz príprava
autor: Oplan | dátum: 08.08.2018 10:49:01
Synthol slúži na prifúknutie slabín a nie ako náhrada poctivej objemovej prípravy.