Honza KAVALÍR podcast - Olympia review SPECIAL

Honza KAVALÍR podcast - Olympia review SPECIAL


11x v rade (od roku 2007 do roku 2017) prichádzal EastLabs Team do Las Vegas, ktorý sa stal tradičným miestom konania prestížneho Olympia Weekend-u. Za túto dobu členovia nášho teamu mali možnosť na pódiu Olympia Weekend-ov sledovať iba štyroch športovcov, ktorí za svojim menom mali poznámku - Slovensko. O kom hovorím?
  • Jaroslav HORVÁTH ... 2008, 2010 a 2011 v kategórii Bodybuilding 202; okrem toho v roku 2002 v kategórii Bodybuilding Open
  • Adela ONDREJOVIČOVÁ ... 2015, 2016, 2017 v kategórii Figure
  • Natália LENÁRTOVÁ ... 2014 v kategórii Figure
  • Marián ČAMBAL ... 2015 v kategórii Bodybuilding 212
  • Andrej MOZOLÁNI ... 2016 v kategórii Bodybuilding 212

Igor KOPČEK stál v pozícii trénera/konzultanta za účasťou na prestížnej súťaži súťaží sveta bodybuildngu/fitness (ten sa v októbri 2017 rozdelil na dva tábory - IFBB International a NPC - IFBB PRO League) v prípade Mariána Čambala a Jara Horvátha, ktorý sa 6. miestom (v roku 2010) a 4. miestom (2011) stal našim najúspešnejším bodybuilderom na Olympia Weekende. Dôvody, prečo EastLabs Team v tomto roku nepôsobil na Olympia Weekend-e Igor vysvetlil v rozhovore s Honzom KAVALÍROM v podcaste, kde priestor získal aj Marián ČAMBAL.

"Olympia Weekend som v tomto roku nejako mimoriadne neprežíval, nakoľko po rokoch na ňom nesúťažil nikto zo Slovenska, resp. nikto, na príprave koho som sa priamo/nepriamo podieľal", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "Samozrejme, počas weekendového 2018 IFBB DIamond Cup Austria a 2018 Elite PRO Show Austria sme spoločne s Milanom ČÍŽEKOM a Alexandrom HLOBIKOM sledovali danie v Las Vegas a rozprávali o aktuálnych výsledkoch jednotlivých kategórií 2018 Olympia Weekend-u, pretože stále je to historicky najstaršia a zároveň najprestížnejšia profesionálna súťaž z našich športov.
To, že sošku Sandowa získal Shawn RHODEN vnímam z pohľadu organizátorov ako krok správnym smerom - budúcoročná Olympia bude mať potrebný náboj rivality. Navyše, je to aj signál, že NPC rozhodcovia by si konečne mohli viac všímať a zároveň preferovať borcov, ktorí sú telesnou stavbou podobní napríklad Elite PRO bodybuilderovi Michalovi KRIŽÁNKOVI. Viem, že 2018 Olympia Weekend podstatne viac ako my sledoval Honza KAVALÍR - myslím, že práve jemu by sme na našom portáli mali dať v tejto súvislosti hlavné slovo".

Honza KAVALÍR podcast - Olympia review SPECIAL




Diskusia k článku:

AMIX diskusia