Milan OBOŘIL - 2018 IFBB Diamond Cup Austria, rozhovor

Milan OBOŘIL - 2018 IFBB Diamond Cup Austria, rozhovor

Účasť EastLabsPhoto.com Team-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia
Elite PRO Slovakia.

Milan OBOŘIL bol jasne najvýraznejšou postavou 2018 IFBB Diamond Cup Austria, na ktorom získal prvenstvo v absolútnom poradí v nominácii kulturistika mužov. A krátko na to zabojoval aj v premiérovej 2018 Elite PRO Show Austria. Jeho prekvaujúci postup do finále medzi profesioniálmi bol absolútne zaslúžený a konečné 5. miesto v konkurencii Elite PRO borcov ako Michal KRIŽÁNEK a spol. bolo celkom zaslúžené.
Igor KOPČEK sa po interview pre EastLabs Radio s Milanom porozprával aj v Rakúsku, krátko po jeho triumfe medzi amatérmi. Rozhovor sme doplnili aj o zábery, ktoré vám priblížia Obořilovu skvelú formu a zaslúžené víťazstvo. Veríme, že aj týmto urobíme fanúšikom Milana OBOŘILA v Čechách (a aj na Slovensku) radosť.
Milan OBORIL

Milan OBORIL

Milan OBOŘIL - 2018 IFBB Diamond Cup Austria, rozhovor




Diskusia k článku:

AMIX diskusia