Július GAÁL - Bodybuilding Superstar na 2019 IFBB/EBFF European Championships

Július GAÁL - Bodybuilding Superstar na 2019 IFBB/EBFF European Championships

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

V nedeľu, 5. mája 2019, neskoro v noci sa v Santa Susanna (Španielsko) štvrtým súťažným dňom uzavrel program 2019 IFBB /EBFF Majstrovstiev Európy v kulturistike a fitness, na ktorých najpočetnejšou nomináciou už tradične bol bikinifitness.  Rozhodcom aj divákom sa na súťažnom pódiu predviedol v tomto roku mimoriadne vysoký počet súťažiacich, ktorých sme mali možnosť spoločne s Igorom KOPČEKOM a Ondrom ČEČETKOM sledovať z tesnej blízkosti - aj v tomto roku sme v Santa Susanna pôsobili ako členovia EastLabs Photo Team-u.

Kto Igora, ktorý bodybuiding nominácie sleduje od roku 1978 na šampionáte zaujal? Koho by chcel dať aj vám do pozornosti? Kto si podľa jeho názoru zaslúži označenie "Superstar" 2019 IFBB Európskeho šampionátu?
"GAÁL nastupoval na 2019 IFBB/SAFKST Slovenský šampiont juniorov v Hnúšti ešte s rezervami vo forme", začal svoje hodnotenie Igor KOPČEK, "a bolo pre mňa otázkou, či sa mu na Európskom šampionáte podarí nastúpiť o niečo tvrdší s detailami, ktoré dajú zabudnúť na jeho drobné proporčné nedostatky - tie som spomínal aj pred rokom. Július za rok dokázal na seba "nalepiť" 5 kg hmoty, takže na pódiu pôsobil o niečo masívnejšie, ako v roku 2018, kedy na Európskom šampionáte tiež získal striebro. Iba výnimočne sa dosiahne takýto progres ruka v ruke so skvelou súťažnou formou. 5kg a súťažná hmotnosť cez 88kg - to je pre bodybuildera veľký progres a bez ohľadu na výsledok by si GAÁL zaslúžil moju pozornosť. Myslím si, že striebro je jasnou odpoveďou na otázku, či sa od Hnúšte zlepšil/nezlepšil a na Európskom šampionáte nad jeho sily bol iba cca o 12kg ťaží Poliak ZIMNY.
Každý cenný kov pre Slovensko, pre bodybuildera v situácii, kedy rapídne klesajú počty súťažiacich na domácich súťažiach, má cenu zlata a aj touto cestou GAÁLOVI gratulujem. Verím, že v nasledujúcom období opäť čo.to naberie na svalovej hmote, pridá na pripravenosti a v jesennej časti súťažnej sezóny si vyskúša aj súťaženie na Svetovom šampionáte juniorov v Maďarsku. Po dvoch cenných kovoch z Európskeho šampionátu je tu čas na určenie si nových cieľov. Držím palce, nech sa aj tie naplnia!"

Július GAÁL - Bodybuilding Superstar na 2019 IFBB/EBFF European Championships





Diskusia k článku:

AMIX diskusia