21 ročný Vitali UGOLNIKOV - nová nádej ruského bodybuildingu?

21 ročný Vitali UGOLNIKOV - nová nádej ruského bodybuildingu?

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Október 2018, v Krasnojarsku na súťažné pódium 2018 IFBB Majstrovstiev Ruska nastupujú juniorskí kulturisti nad 75kg. Medzi nimi výškou síce nevyčnieva, ale proporčnosťou, muskulatúrnosťou a pripravenosťou pozornosť púta 21 ročný Vitali UGOLNIKOV (22. rokov bude mať 21. augusta 2019). Reprezentuje Sachalinskú oblasť, ktorá je na Ďalekom východe a ktorá nepatrí medzi liaheň bodybuilding talentov Ruska. Vlastne ... až do momentu, kedy Ugolnikov nezačal pózovať, každý Sachalin podceňoval. Vitali s prehľadom porážal súperov v každom postoji a rozhodnutím rozhodcovského zboru bol na jasnom prvom mieste. Bol ... do momentu, kedy reprezentácia Petrohradu nepodala protest. Ešte pred vyhlásením výsledkov zasadla komisia, ktorá na každej súťaži rieši námietky súvisiace s rozhodovaním. Výsledok? Ugolnikov klesá z 1. na 2. miesto, víťazom sa stáva Petrohradčan Sergey Danilov. Napriek všetkému, Vitali Ugolnikov sa stáva k najväčším prekvapeniam šampionátu a získava pozornosť majiteľov siete fitness centier Sport Life, ktorá pôsobí predovšetkým v Petrohrade.

Pár telefonátov, niekoľko mailov a na prelome rokov 2018/2019 juniorský talent sedí v lietadle, aby o 6.500km na západ práve v Petrohrade odštartoval svoju novú športovú kariéru. Ciele sú jasné - s pomocou špecialistov zo Sport Life Teamu (ten mimochodom stojí za úspechmi TOP bodybuilderov Ruska v nedávnej minulosti Kirilenka, Kodzoeva a spol.) zabezpečiť si ďalší progres a potvrdiť vysoké ambície, ktoré účasťou na 2019 Ruskom šampionáte určite nekončia. Príde ja na 2019 IFBB Svetový šampionát juniorov do Budapešti?

Diskusia k článku:

AMIX diskusia