Pavel SAMEK - 2019 Majster Európy v nominácii Master Classic Bodybuilding

Pavel SAMEK - 2019 Majster Európy v nominácii Master Classic Bodybuilding

Jesenná súťažná sezóna sa pomaly začína a sám som zvedavý, v akých formách budú na súťažné pódiá nastupovať súťažiaci zo Slovenska a aj Čiech. Osobne sa zúčastním Arnold Classic Europe, Svetových šampionátov v Bratislave, Budapešti a Tarragone, budem na Svetovom Fit Model šampionáte v Rige, aj na pohárovej súťaži v Lahti. Samozrejme, prídem aj na vybrané súťaže na Slovensku, pravdou ale je, že tu hlavná pozornosť (v mojom prípade) bude patriť súťaži 2019 AMIX Patriot Fitness Weekend, ktorú organizujeme spoločne s Jarom HORVÁTHOM a Vladom TABAKOM 19. a 20. októbra 2019 vo Vranove nad Topľou.

Zaujímavá bola aj jarná súťažná sezóna. Pripomeniem čo priniesla? Úspechy Borisa PALOVIČA na medzinárodnej scéne, s výnimkou bikinifitnessiek aj slušné výsledky reprezentácie Slovenska na Európskom šampionáte, prekvapujúco dobré výsledky Simony BABICOVEJ (tá sa nekvalifikovala na Európsky šampionát) na Diamond súťažiach, vďaka čomu je aktuálne najúspešnejšou bikinifitnesskou Slovenska v tejto sezóne.

Úspech však zaznamenali aj súťažiaci z Čiech, z ktorých by som v tomto článku chcel vyzdvihnúť prvenstvo na Európskom šampionáte v nominácii master classic bodybuilding Pavla SAMKA. V akej forme súťažil? Ukáže vám nasledujúci videoklip.

Pavel SAMEK - 2019 Majster Európy v nominácii Master Classic Bodybuilding




Poznámka: rozhovor s Pavlom SAMKOM si môžete vypočuť v samostatnom článku.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia