Marián ČAMBAL práve dnes oslávi 47. narodeniny

Marián ČAMBAL práve dnes oslávi 47. narodeniny


40 rokov vo svete kulturistiky a fitness je dlhá doba. Počas rokov som stretával mnoho nadšencov bodybuildingu, z ktorých sa iba niektorí stali šampiónmi. A iba pár z nich ostáva aktívnych v našom svete aj napriek tomu, že "majú za chrbtom" desiatky rokov súťaženia. Patrí medzi nich aj Marián ČAMBAL, ktorého si pamätám ako súpera "mojich" dorastencov a juniorov (Litecký, Kvasil) z oddielu MASSA Vranov nad Topľou ešte zo začiatku 90. rokov, alebo súťažiaceho na SAKST Majstrovstvách Slovenska, ktoré sme v druhej polovici 90. rokov zorganizovali vo Vranove nad Topľou (stále spomíname, ako som po súťaži prišiel v zákulisí za ním a napriek tomu, že skončil na 2. mieste, bez obalu som mu povedal "podľa mňa si mal vyhrať".)

Spomíname aj na rok 2006, kedy sa v Bratislave (v priestoroch Národného tenisového centra) konal IFBB Európsky šampionát, kde získal ako člen B repre teamu 4. miesto - práve po tejto súťaži nás život "dal dokopy" a výsledkom spolupráce bol (okrem iného) titul Európskeho šampióna (2010), víťaza Arnold Classic Europe (2011), Svetového šampióna (2012) aj účasť na prestížnom Olympia Weekend-e v kategórii do 212lbs.

S Mariánom úzko spolupracujeme aj v súčasnosti na edukačných projektoch (práve v Mekke Bodybuildingu na Slovensku ktorou je Činkáreň Čambal Petržalka sa konajú edukačné semináre, kurzy a campy). A asi nie je prekvapením, že aj ja sa pripájam k zástupu gratulantov, ktorí Čambalovi práve dnes želajú všetko najlepšie, pevné zdravie, úspech nielen v osobnom, ale aj podnikateľskom/pracovnom živote.

Čambal - všetko najlepšie k tvojim 47. narodeninám!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia