Vladimír HOLOTA - výnimočný výsledok v sezóne 2021

Vladimír HOLOTA - výnimočný výsledok v sezóne 2021

Projekt Hall of Fame - Sieň slávy kulturistiky a fitness na Slovensku
vznikol aj vďaka podpore od spoločnosti
AMIX Nutrition.
Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Body v bodovacej súťaži 2021 AMIX EastLabs Best rozhodli o tom, že po druhýkrát za sebou sa jej absolútnym víťazom stal Boris PALOVIČ, ktorý najväčšie úspechy dosahoval v sezóne 2021 v nominácii Classic Bodybuilding. Pravdou ale je, že okrem PALOVIČA na medzinárodnej IFBB International scéne mimoriadne výsledky dosiahli aj ďalší súťažiaci zo Slovenska. V o vekovej kategórii seniorov, ale aj juniorov.

"Rok 2021 bol rokom, kedy súťažiaci zo Slovenska nastúpili nielen na IFBB Majstrovstvá sveta, ale aj na IFBB Majstrovtsvá Európy a ďalšie medzinárodné súťaže, aj keď je pravdou, že získať súhlas na súťaženie na pohárových súťažiach pre nich nie vždy bolo jednoduché.", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "EastLabs Team opäť pôsobil na všetkých rozhodujúcich súťažiach súťažnej sezóny 2021, takže vieme ako jediní na Slovensku (na základe kvality súperov a formy, ktorú súťažiaci zo Slovenska napokon ukázali na súťažnom pódiu) zhodnotiť výnimočnosť výsledkov, ktoré naši športovci dosiahli na medzinárodnej scéne."

Výnimočný výsledok v roku 2021 určite pre Slovensko získal Vladimír HOLOTA, ktorý zvíťazil na IFBB Majstrovstvách sveta v nominácii Kulturistika mužov, v kategórii do 100kg (kde súťažilo 11 kulturistov z celého sveta) a následne dokázal poraziť zvyšných 8 súperov, víťazov kategórii do 65kg, do 70kg, do 75kg, do 80kg,  do 85kg, do 90kg, do 95kg a nad 100kg, a získať titul absolútny Majster sveta. HOLOTA sa tak stal najlepším z najlepších v nominácii, kde na súťažné pódium nastúpilo celkovo 168 kulturistov z celého sveta.

Vladimír HOLOTA - výnimočný výsledok v sezóne 2021





Diskusia k článku:

AMIX diskusia